Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Го спречил обезбедувањето да го исфрлат детето и му го дал својот дрес. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај бе тргни го да му ебам најмилото јас него впичка да му изебам"On my way to Paris."
![]()
Игра за Реал Мадрид, лапа милиончиња, вкупно у цела сезона дали има дадено 7-8 гола, промашува зицери како несалам, и едноставно го боли курот ние шо зборуваме за него. Peace brother!
Бензема 5 гола во ЕлЕјЛига 4 гола во купот и 3 во Лш.
Игуиан 8 гола во ЕлЕјЛига 0 во купот и 0 во Лш.
Ова е учинокот на нашите напаѓачи. Со ваква реализација ќе освоиме ГоЧе куп.
"On my way to Paris."
![]()
Игра за Реал Мадрид, лапа милиончиња, вкупно у цела сезона дали има дадено 7-8 гола, промашува зицери како несалам, и едноставно го боли курот ние шо зборуваме за него. Peace brother!
Игуаин е некад дрво? Цела сезона абер нема...Ја никад нема да сфатам,како е можно до сега да не го набркавте овој???Значи онака дрско,низ прозор со клоци....Типов едноставно не се замара,НЕ СМЕЕ вакви напаѓачи да играат за Реал,тоа во законот е пропишано!
И Игуаин е некад дрво,ме нервира ко Гомез,ама барем со срце игра за клубот!
Игуаин е некад дрво? Цела сезона абер нема...
И тоа што игра со срце, и што се радува од срце кога ќе даде гол, што фајде од тоа?
И двајцата кур ги боли. Знаат дека едниот е стартер на една утакмица, после другиот на другата утакмица, и така си го ладат.Абе ти држи муабетот и за него...
Ама овој е дрво,и едноставно се понаша у стилот абе кур ме боли,играм за Реал,ме знаат заради тоа,лапам пари,а вие нервирајте се ако немате попаметна работа!
Абе овој Реал го напраи играч,го напраи познат...Овој беше пред тоа талент кој може некад да стане јак играч!Овој сеа ради тоа што игра у Реал,утре ќе иде пак у некоја солидна екипа.
Па затоа што лани се истураа од голови давање, сеа Мурињо од трите подолгото го бира..Се сеќавам на овој период од ланската година... кога постојано низ медиумите се вртеа наслови као у стил дека Мурињо е на слатки маки, Бензема или Игуаин, на Бенгуаин и слични.