Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Го спречил обезбедувањето да го исфрлат детето и му го дал својот дрес. (y)

398054_408954672531384_1799656074_n.jpg

Не го гледав натпреварот ама..... ХАХАХАХААААААААААААХХХХХХАХАХАХААХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХХ оффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффф:pos:

"On my way to Paris."

398155_411045995653519_1432417244_n.jpg

Игра за Реал Мадрид, лапа милиончиња, вкупно у цела сезона дали има дадено 7-8 гола, промашува зицери како несалам, и едноставно го боли курот ние шо зборуваме за него. Peace brother!

"Според неофицијални извори двата напаѓачи на Реал Мадрид доаѓаат на позајмица во ФК Напредок."
АЈДЕ ЗВЕРОВИ ВЕ ОЧЕКУВАМЕЕ <3 <3
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 17:13 ---
"On my way to Paris."

Игра за Реал Мадрид, лапа милиончиња, вкупно у цела сезона дали има дадено 7-8 гола, промашува зицери како несалам, и едноставно го боли курот ние шо зборуваме за него. Peace brother!
Ај бе тргни го да му ебам најмилото јас него впичка да му изебам

Бензема 5 гола во ЕлЕјЛига 4 гола во купот и 3 во Лш.
Игуиан 8 гола во ЕлЕјЛига 0 во купот и 0 во Лш.

Ова е учинокот на нашите напаѓачи. Со ваква реализација ќе освоиме ГоЧе куп.

Па ако бевме сеа курнази Адан место Касиљас да го ставаме(заслужено до некаде) сеа фино лепо ладно да биде една утакмица Мората во прв состав цели 90 минути,а овие нека си подаваат позади гол двајцата

Бензема 5 гола во ЕлЕјЛига 4 гола во купот и 3 во Лш.
Игуиан 8 гола во ЕлЕјЛига 0 во купот и 0 во Лш.

Ова е учинокот на нашите напаѓачи. Со ваква реализација ќе освоиме ГоЧе куп.

Мората да го игра барем ќе трча, ќе се труди. Мислам дека треба да се продадат двеве телиња додека сеуште може да се добијат добри пари за нив.

Солидна идеа ова со Мората. Зш да не? Секако нема шо да изгубиме, 3ти сме секако :D

"On my way to Paris."

Ја никад нема да сфатам,како е можно до сега да не го набркавте овој???Значи онака дрско,низ прозор со клоци....Типов едноставно не се замара,НЕ СМЕЕ вакви напаѓачи да играат за Реал,тоа во законот е пропишано!

И Игуаин е некад дрво,ме нервира ко Гомез,ама барем со срце игра за клубот!

Ја никад нема да сфатам,како е можно до сега да не го набркавте овој???Значи онака дрско,низ прозор со клоци....Типов едноставно не се замара,НЕ СМЕЕ вакви напаѓачи да играат за Реал,тоа во законот е пропишано!

И Игуаин е некад дрво,ме нервира ко Гомез,ама барем со срце игра за клубот!
Игуаин е некад дрво? Цела сезона абер нема...

И тоа што игра со срце, и што се радува од срце кога ќе даде гол, што фајде од тоа?

Игуаин е некад дрво? Цела сезона абер нема...

И тоа што игра со срце, и што се радува од срце кога ќе даде гол, што фајде од тоа?

Абе ти држи муабетот и за него...

Ама овој е дрво,и едноставно се понаша у стилот абе кур ме боли,играм за Реал,ме знаат заради тоа,лапам пари,а вие нервирајте се ако немате попаметна работа!

Абе овој Реал го напраи играч,го напраи познат...Овој беше пред тоа талент кој може некад да стане јак играч!Овој сеа ради тоа што игра у Реал,утре ќе иде пак у некоја солидна екипа.

Абе ти држи муабетот и за него...

Ама овој е дрво,и едноставно се понаша у стилот абе кур ме боли,играм за Реал,ме знаат заради тоа,лапам пари,а вие нервирајте се ако немате попаметна работа!

Абе овој Реал го напраи играч,го напраи познат...Овој беше пред тоа талент кој може некад да стане јак играч!Овој сеа ради тоа што игра у Реал,утре ќе иде пак у некоја солидна екипа.
И двајцата кур ги боли. Знаат дека едниот е стартер на една утакмица, после другиот на другата утакмица, и така си го ладат.
Затоа беше потребен уште еден напаѓач зимава...

Море ако продужат вака, само Сити и ПСЖ може да се залажат и да фрлат некоја пара за нив...

Се сеќавам на овој период од ланската година... кога постојано низ медиумите се вртеа наслови као у стил дека Мурињо е на слатки маки, Бензема или Игуаин, на Бенгуаин и слични.

Се сеќавам на овој период од ланската година... кога постојано низ медиумите се вртеа наслови као у стил дека Мурињо е на слатки маки, Бензема или Игуаин, на Бенгуаин и слични.
Па затоа што лани се истураа од голови давање, сеа Мурињо од трите подолгото го бира..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom