Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Кедира сиротиот завршница у минус му е.

То е. Едино Роналдо ако се здиве и да се оправда за аутото. Иначе нема ништо фајде од останатите 10 души.

Модриќ солиден и се труди.

#Albioldependencia!

Cristiano Ronaldo is Officially the only player who scored in all the LA LIGA teams ! Even Real Madrid #Respect

Што серете за Игуаин кога една топка не доби во нападот, една шанса не направија.
Средината ни е мизерија, посебно Алонсо кој една топка не подаде како што треба.

Бензема ја шитна.
Да незнаеш дали да плачеш или да се смееш

Сигурни сте дека не ни треба Фалкао:cool: ? Со вакво теле во напад што го промарши цел гол од 2м а голманот паднат веќе тешко дека ќе го поминиме манчестер !
од Troll Football
Benzema did a Torres.. I Repeat Benzema did a Torres..
хахахахахаа

No Ozil = no fun. Модриќ не е за таа позиција, небо-земја му се игрите кога игра таму и кога игра место Алонсо.

Роналдо јебига, не вади цела сезона, се знаеше дека ќе пресуши и он на некоја утакмица. Ма да премногу чуден ми е на последниве две, не е чудо и да игра под инекции ко што се шпекулираше.

За разлика од него, Бензема и Игуаин.... шта речи? Не знам, мизерија, дну дна. Немој па некој да го бранел Игуаин и да вика дека е поарен, кур е поарен... ужасни се двајцата!

Како нив двајца е и Чаби Алонсо. Мизерен цела ебана сезона. Дури мислам дека и тој е „ala Касиљас“ умешан...

Не дека останативе беа добри денеска, напротив ужасни беа сите, али од овие тројца ми е преку кур веќе цела сезона!

Ви доаѓа така некад да си се изнасмеете од мука? Мене еве сеа. ХАХАХАХАХААХХА. Фаламногупријатно.

Лошата фризура на Роналдо е крива
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 00:02 ---
и Бранко

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom