Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто бре Каљехон :confused: Многу е подобар кога ќе влезе од клупа, како стартер се губи...се надевам дека ќе ме демантира...

Бензема дава гол јас си го уплатив , поголем фан сум на пипита него на телево ама имам чувство дека ќе даде гол вечерва.

Diego López; Essien, Carvalho, Varane, Arbeloa; Alonso, Khedira; Özil, Callejón, Cristiano y Benzema

Јас задоволен, само сакав со Есиен во прво, али и вака е добро, кеф ми е со варан, да видам како ќе се снајде :)

... Играл :D

Зошто бре Каљехон :confused: Многу е подобар кога ќе влезе од клупа, како стартер се губи...се надевам дека ќе ме демантира...

Каљехон е ставен највеќе ради дефанзивните задачи. Зашто ако беше Озил крило немаше да се враќа толку. Да играше Ди Мариа ќе се враќаше и ќе помагаше во одбрана исто како Каљехон.

Зато што ќе се изглупира некој од дефанзивциве во првите пола сат игра ќе јаде црвен и мора да се жртвува некој за измена . :P мала шега .

Убав филм ќе има вечерва од 9 а ? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom