Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за Варан ама не знам што му е финтата со карваљо на моу .

Пу бе какви шанси да ти е*ам Бензема ......... ПУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ме извади од такт телено. Не само заради шансата што МОРАШЕ да ја реализира, него скроз незаинтересиран е.

Giant_Meets_Midget.jpg

Ги препознавате ?

го немат во прво на :гик: ваков е :eek: , а каљехон судено му е да биде резерва не може уште да биде стартер се глупира греши кога е најпотребно да се подаде или шутне.
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 21:51 ---
Ме извади од такт телено. Не само заради шансата што МОРАШЕ да ја реализира, него скроз незаинтересиран е.
Бегај аман пак јас шо го имам уплатено да дајт гол .

Браво за Варан ама не знам што му е финтата со карваљо на моу .

Освен киксот, добар е Карваљо. Сеа тачно, да беше тоа гол се ќе пропаднеше у вода, ама солиден е дедото.

Според мене Алонсо и Есиен најслаби. Алонсо воопшто не е ангажиран дефанзивно, постојано имаат вишок на тој дел.

Озил царува, штета што Ангеле не игра, Каљехон е океј, но не е воигран така ко Ди Марија. Плус доби жолт, мислам дека ќе го вади. Би сакал Марсело крило да го видам или место Есиен.

на што стрим гледате бе ме утепа од сецкање сопкастов со енглезиве?

Освен киксот, добар е Карваљо. Сеа тачно, да беше тоа гол се ќе пропаднеше у вода, ама солиден е дедото.

Според мене Алонсо и Есиен најслаби. Алонсо воопшто не е ангажиран дефанзивно, постојано имаат вишок на тој дел.

Озил царува, штета што Ангеле не игра, Каљехон е океј, но не е воигран така ко Ди Марија. Плус доби жолт, мислам дека ќе го вади. Би сакал Марсело крило да го видам или место Есиен.
Не е тој озил што треба да е . иначе есиен добар е бе како најслаб иначе и карваљо треба да се смени кун 65-70 ризичен ми е во последни 20 минути се разбира доколку не добие уште еден жолт до тогаш .

Толку незаинтересираност за играње онај бензема то чудо некое... вол се влечка по терен... Незнам дали го забележувате Озил, али дефанзивно маркер е на Чави :)
Есиен бравос за чистиот старт над Меси, како што кажав само тој му е мајката.

Varane+Real+Madrid+preseason.jpg

:cuc: - засега.

ps : Ко можи со ваков крпен состав, Реал да му ја еби тактиката на Барса од 433 на 442 браво! ФабрегаЗ од напајџач... го гледам се вратил да игра на старата позиција како што играше во Арсенал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom