Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е јасно оти се прајш паметен во туѓ фан клуб, а не си.
Друго се е јасно

затоа што си ти муле невидено и дркате на Касиљас дупе од голман се гледа тоа, а и Мурињо го гледа тоа.

затоа што си ти муле невидено и дрката на Касиљас дупе од голман се гледа тоа, а и Мурињо го гледа тоа.

Не си способен ти нормално да дискутираш, што го потврдува тоа што го кажав за тебе.

И ај нека ни е честито победа, каква таква. И нека средат то одбраната веќе еднаш, таман е трансфер период

Демократија кај сакам и кога сакам можам да кажам мое мислење.

Демократија е се додека пишуваш во рамки на правилата, а не што сакаш. Така да кога ќе се трудиш некого да навредиш, треба да пазиш што си напишал пред да кликниш на испрати мислење.

Све све, ама ка ќе видим дека некој од страна се прае паметен и пробува “неприметно“ да провоцира...ми се сере. Ај бе гитла, глупи сте, џабе пробуете да провоцирате.

Со оглед на тоа што игравме со црвен картон од шеста минута, со моменталната форма на тимот, со сите глупости што се дешаваат во соблекувална, со ваква одбрана.. задоволен сум од утакмицата.
ПС: Гиф од слободниот на Роналдо ќе ве молам! :)

Море арен си е Мурињо, само треба некои работи да се средат како на теренот така и надвор од него

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
затоа што си ти муле невидено и дркате на Касиљас дупе од голман се гледа тоа, а и Мурињо го гледа тоа.
iker_casillas.jpg

А според тебе кој е најдобар голман .. оди дркај таму во твојот фан клуп кретен еден .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom