Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Капа долу за измените на Мурињо. Всушност знаел што прави.
Немаме компактност во играта, а и бековите се срање. Карвахал не налето туку одма сега во јануари. Нема што да се чека на Арбелоа, разочарува премногу.
На Марсело се чека како ладна вода. Алката која фали.![]()
Ме разочара Арбелоа до даска бате. Знаеш колку се залагав за него, мислев дека ќе е доволен. За утакмици со појаки противници нека игра, ама за ЛаЛига со послаби екипи не сакам ич да го видам. Тоа е тоа.Што така Карвахал?![]()
Сега че пренесеме на Мурињо, и нема да се нервираш. Само ти да не се нервираш и се ќе биде како што требаМе разочара Арбелоа до даска бате. Знаеш колку се залагав за него, мислев дека ќе е доволен. За утакмици со појаки противници нека игра, ама за ЛаЛига со послаби екипи не сакам ич да го видам. Тоа е тоа.
Фала брат. Ќе ми заштедиш пари да не земам лекови за нерви.Сега че пренесеме на Мурињо, и нема да се нервираш. Само ти да не се нервираш и се ќе биде како што треба![]()
Нека му е среќен и Бензема нека му биде вечна замена.Higuaín cumple hoy 25 años
![]()
Ќе му е замена бензема ама на Фалкао од јануари овој ќе го пратат во Челзи за 35-40мНека му е среќен и Бензема нека му биде вечна замена.![]()
ITV4 in England this past week premiered a brand-new documentary about The Special One.
The new documentary about Jose Mourinho profiles the career of the former Chelsea manager, and features plenty of previously unseen footage and interviews. The documentary also features an interview with Sir Alex Ferguson.
E ај коа веќе се спомна Фалкао да спомнам збор два овде. Во Примера ако го пишам ова, после вчерашнана утакмица мислам дека ќе ме убијат, затоа малце ќе бидам и офтопик.Ќе му е замена бензема ама на Фалкао од јануари овој ќе го пратат во Челзи за 35-40м![]()