Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Капа долу за измените на Мурињо. Всушност знаел што прави :eek:.

Немаме компактност во играта, а и бековите се срање. Карвахал не налето туку одма сега во јануари. Нема што да се чека на Арбелоа, разочарува премногу.
На Марсело се чека како ладна вода. Алката која фали. :place:

Што така Карвахал? :icon_lol:

Што така Карвахал? :icon_lol:
Ме разочара Арбелоа до даска бате. Знаеш колку се залагав за него, мислев дека ќе е доволен. За утакмици со појаки противници нека игра, ама за ЛаЛига со послаби екипи не сакам ич да го видам. Тоа е тоа.

Ме разочара Арбелоа до даска бате. Знаеш колку се залагав за него, мислев дека ќе е доволен. За утакмици со појаки противници нека игра, ама за ЛаЛига со послаби екипи не сакам ич да го видам. Тоа е тоа.
Сега че пренесеме на Мурињо, и нема да се нервираш. Само ти да не се нервираш и се ќе биде како што треба :pipi:

Higuaín cumple hoy 25 años
Satellite

ITV4 in England this past week premiered a brand-new documentary about The Special One.
The new documentary about Jose Mourinho profiles the career of the former Chelsea manager, and features plenty of previously unseen footage and interviews. The documentary also features an interview with Sir Alex Ferguson.

ITV4 in England this past week premiered a brand-new documentary about The Special One.
The new documentary about Jose Mourinho profiles the career of the former Chelsea manager, and features plenty of previously unseen footage and interviews. The documentary also features an interview with Sir Alex Ferguson.

o_real_madrid_entrenadores-3933663.jpg

ова да се најде некако... :D

Ќе му е замена бензема ама на Фалкао од јануари овој ќе го пратат во Челзи за 35-40м :D
E ај коа веќе се спомна Фалкао да спомнам збор два овде. Во Примера ако го пишам ова, после вчерашнана утакмица мислам дека ќе ме убијат, затоа малце ќе бидам и офтопик.

Незнам зошто ама Фалкао според мене е еден вид на пролазен и преценет напаѓач. Напаѓач кој мислам дека блеснува сезона-две и после го нема никаде. Се разбира секоја чест за неговите партии, кој све не му завиди, ама мислам дека овој играч за две години нема никој да го памти. Не барам никој да се сложи со мене, ниту да ме напаѓа за ова мислење, само сакам да објаснам како јас гледам на овој напаѓач. За некое време ќе видиме колку му биле можностите и дали целава бука околу него била оправдана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom