Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Читам коментари сега на Шалке управата и играчите сите сакаат со вас да играат. :D
И дечкиве посакуваа.... претпоставувам обете со иста причина :)

The official UEFA World Team of the decade (2000-2010):
Casillas
R.Carlos - Maldini - Cannavaro - Thuram
Zidane - Viera - Gerrard
Raul - Henry - Ronaldinho

5 наши играчи
not bad :D
Не видов ниту еден од нашиве, а уствари ти си ги пишал во бела боја :confused: а на овој скин баш е читливо :D
captureeko.jpg

Ги сакам Баерн у 1/8 финале :)) Знаем дека не смо у најдобра форма, ама една слатка одмазда за лани и еден фаворит помалку уште у 1/8 финале, не би било лошо :D
Не е битна формата сега кога ќе е ждрепката, битна е формата во фебруари. И неможеш да го кажеш тоа дека уште во осмина финале го посакуваш Баерн а некој да ти поверува, еве јас не викам дека го посакувам Реал иако ве мачкаме на леб, сепак дерби е и еден ситен детал ќе го реши натпреварот. Да се потсетеме дека Баерн-Реал е најиграниот натпревар во историјата на европските натпреварувања, тешко пак ќе паднеме. Ама ако паднеме, all hell breaks lose. :icon_mrgr:
--- надополнето: 5 декември 2012 во 18:11 ---
^
Исто.
Премногу се кренати, треба некој да ги плесни.
Не сме кренати, едноставно јаки сме. :D
--- надополнето: 5 декември 2012 во 18:12 ---
Сакаш да кажиш дека екипи како Шалке , Шахтјор и ПСЖ се појаки од Реал ?:confused:
Аман па и вие, се шалам. Секако да не се подобри.

Ја мислам дека некои навивачи на Баерн малце се креваат пред време само да не треснеме рано па да ве нема никаде. Се надевам нема да се паднеме. Се ми мириса на Реал-ПСЖ или Реал-Шахтјор

Не е битна формата сега кога ќе е ждрепката, битна е формата во фебруари. И неможеш да го кажеш тоа дека уште во осмина финале го посакуваш Баерн а некој да ти поверува, еве јас не викам дека го посакувам Реал иако ве мачкаме на леб, сепак дерби е и еден ситен детал ќе го реши натпреварот. Да се потсетеме дека Баерн-Реал е најиграниот натпревар во историјата на европските натпреварувања, тешко пак ќе паднеме. Ама ако паднеме, all hell breaks lose. :icon_mrgr:
--- надополнето: 5 декември 2012 во 18:11 ---

Не сме кренати, едноставно јаки сме. :D
--- надополнето: 5 декември 2012 во 18:12 ---

Аман па и вие, се шалам. Секако да не се подобри.
Ти објасни дечкото под тебе, нема што да кажем друго :)

Желба ми е Барен, иако член погоре бунтуваше дека не е можно тоа.
Ако евентуално не се Барен сакам Јуве :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom