Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Da ne Znae nekoj u skopje kade ke ja davaat...ako voopasto i ja davaat fala

21 000 навивачи присуствувале на денешниот тренинг на Атлетико, многу се попалија овие селаниве, вечер кога ќе ги запердашиме нема да знаат која излезна врата на Бернабе да ја фатат.

Филе вика ќе им ја даваме денеска 100 %.

extreme1 дај пиши му нешто на ќелавиов само ни го брука Реал а ти си ќутиш
pak celaviot filevski file kako go vikaat jade gomna a :mad: sega mu e strav da ne pocne da paga barselona odma naoga izgovori ce mu kazam ja uboo nema nisto vrateno sega vidov sto mu pisav cuti ko picka ne znae sto da vrati uste. koj mu dal be emisija da prai :facepalm: sto mozes od katalonci da ocekuvas gledas kako se smeska zadovolno so mesi edvaj cek a ovoj da rece ela lizi mi go gazot u soblekuvalna

i da mi dadete adresa vecer da gledam real obavezno!

pak celaviot filevski file kako go vikaat jade gomna a :mad: sega mu e strav da ne pocne da paga barselona odma naoga izgovori ce mu kazam ja uboo nema nisto vrateno sega vidov sto mu pisav cuti ko picka ne znae sto da vrati uste. koj mu dal be emisija da prai :facepalm: sto mozes od katalonci da ocekuvas gledas kako se smeska zadovolno so mesi edvaj cek a ovoj da rece ela lizi mi go gazot u soblekuvalna

i da mi dadete adresa vecer da gledam real obavezno!
Партизански одреди

Casillas, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão, Khedira, Ronaldo, Benzema, Özil, Xabi Alonso, Arbeloa y Di María

Мислам дека ова им е најсилниот состав.
Атлетико Мадрид: Куртоа - Хуанфран, Годин, Миранда, Фелипе - Габи, Суарез, Туран, Коке, Коста - Фалкао

Дај најдете стрим во живо од Бернабе, да видиме баш дали ќе се појави Мурињо уште сега.. :)

Подршка за Жозе.

30964_10150351068834953_1128599546_n.jpg

За загревање.
Raul, Raul, Raul, Raul, Raul, RAULLLLLL ! :cuc:

http://www.marca.com/2012/12/01/futbol/1adivision/1354376326.html

Како да не го сакаш :love:

1354393817_312577_1354394258_noticia_grande.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom