Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ди Марија најслав, на негово место Каљехон. И мора да се даде уште еден гол, супер играме, имам контролата али резултат од 1-0 не е сигурен. Еден гол да ни дадат и ќе се изгубиме. Така да 2-0 и мирно до крајот.

Цело полувреме све има фудбал нема,голот на Роналдо и шутот од половина терен:cuc:
другото катастрофа,од Икер и прославата па до Ангеле и Бензема

Е ова веќе ме бендисува, искористен слободен удар на Роналдо то е то.
Ние ја темпираме играта има многу пасови, плус то многу ме бендисува што сите играчи на Реал на секој прекршок направен над нашиве...одат и му викаат на судијата за опомени курци палци. Одбраната моментално на ниво Арбелоа :cuc: .
Единствена замерка ми е што ич топка не добива Бензема, нека се направи ротација Бензема по крило Роналдо истурен и нека смени страна Ди Мариа.
Најслаба карика според мене Ди Мариа, 2 добри контри ги закочи. Ако нешто евентуално менува јас сум да го стави Кака(Али тука губиме малце на дефанзива) и да го остави да игра по десна страна или да го изротира Роналдо десно, а Кака лево. Мислам дека Озил + Кака + Роналдо боранија че ги напра играчине од Атл.

И шо се случува со Озил и Ди Мариа годинава просто неможам да сватам, лани најдобрите играчи на тие позиции, а годинава :гомце:

Бензема е тешко дрво, колку повеќе го гледам толку повеќе мислам дека треба да го шитнеме додека даваат пари за него.

Како само досега перфектно е затворен Фалкао, свака част Мур.

Да му каже некој на Роналдо дека треба топкана в мрежа да ја стави, а не дирекон да го крши.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom