Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Де бе, Севиља пет им даде претходното коло....

Modric koe drvo e, neznam kako moze ozil da go vadi za da go stavi Modric ccccccc
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 23:42 ---
уште два дена да играт нема да им дадат гол цццц, и така само на Реал си паѓам на спортска ! :)

Modric koe drvo e, neznam kako moze ozil da go vadi za da go stavi Modric ccccccc
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 23:42 ---
уште два дена да играт нема да им дадат гол цццц, и така само на Реал си паѓам на спортска ! :)
Никогаш да не фатиш. :)

Багосано, аматерско прво полувреме. Ај да видиме дали го имаме шампионскиот дух, ако не ја свртиме, и не заслужуваме првенство.
Најбитната разлика на годинешниот Реал Мадрид и ланскиот Реал Мадрид.

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Важно Мурињо ќе има алиби за поразов. И мислам дека е време за нови 150 милиони. Ај добра ноќ.

Не ми се верува што гледав!
Рамос и Алонсо :cuc:
Другото катастрофа !
Ударна вест : После утакмицата ПСЖ понуди 20мил евра за Адриан голманот на Бетис.

Контрао и Рамос просечни,Кака се трудеше
Другото очај,очај,очај,очај,очај.........Незнам што му требаше само Озил да го извади кога само он играше нешто во прво,Ди Марија,Роналдо и Бензема со најлошата утакмица отакако се во Реал.Очигледно потребно е нешто ново т.е. конкуренција на повеќе позции.
И да нема потреба од оптимистички постови,пошто ЛаЛига беше отидена,ама после ова е начисто отидена у курац.Ќе се фрлиме на ЛШ каде што неможе Борусија Дортмунд да ја тепаме
Хала Мадрид

Не е Мурињо крив шо овие играа ко патарушки, 10 офсајда ејј!! И уопште не го кривам судијата за поништениот чист гол и пеналот у 93та. Мисири.

Мурињо го обвинувам за прерано направените измени.

Наздравје бричење...

И не, никако неможем да ги разберем изменете на Мурињо! Ајде, нека ме цитира некој пак дека ја не сум Мурињо, дека он знаел најдобро!
Па како бе, зошто Модриќ место Озил уште на полувреме?! ЗОШТО?! Или у стилот на Мурињо, POR QUE?!
Прерано извршени измени, и за што? За џабе! Ајде ја разбирам измената Кака-Кедира, сакаше уште на полувреме да тргне поофанзивно. Ама Модриќ-Озил...

Џабе е све, отиде Ла Лига јабана. Утре сум сигурен у кикс на Барселона, ама свеедно ќе ми биде. Место на евентуални 5-6 бода, сега ќе се молимо да остане на 8.
Па уште ако не освоимо ЛШ годинава, пиши пропало!

Алонсо - Кедира​
Озил​
и измените: Кедира - Кака, Модриќ - Озил​
Алонсо - Модриќ​
Кака​
не глеам ништо чудно у замените ја, сакаше само да игра без разбивач. Можда беа прерано, но не му е прват да прави измени на полувреме а порано и позитивно се одразувале таквите...​
Не е до измените. Едноставно тимот чкрипи, многу работи не чинат. Наместо да се поправа тоа, уште побетер станува...​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom