Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
317884_10151217781740340_89000417_n.jpg

:D
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 18:14 ---
254369_467097013333030_499424200_n.jpg

Купот во Среда ќе го даваат некаде или и тоа по линкови ќе го гледаме?

На Спорт Клуб у програмската шема за среда нема најава за пренос, така да пак ќе бараме спас на интернет.

На Спорт Клуб у програмската шема за среда нема најава за пренос, така да пак ќе бараме спас на интернет.
Па не се надевај многу дека на нет ќе најдеш со асална слика. Тешко, овие Алкојано се аматерски клуб и не веруем дека ќе има многу избор за гледање на нет.

Куп-натпреварот Алкојано - Реал Мадрид (утре 22.00) ќе биде пренесуван на АренаСпорт 2, канал достапен на MaxTV корисниците.

Како достапно?
Чекај мене уште не ми е јасно, ако ги платиш Арена ќе ја гледаш цела програма или само кога има ЛШ и ЛЕ ги уклучуваат?
Ја планирав на почеток на наредниов месец да ги активирам, за да не плаќам за цел месец а да гледам само 2-3 дена....барем 1-ви да беше утре :(

Најверојатно кој си го има активирано тој пакет со Арените, само тој ќе си гледа. Можеби само тие што ги има на кецот ќе може сите што имаме Макс да ги глеаме.

После ни бегаат децава. Па ќе бегаат бе, ни на утакмици со некои аматери не им дава шанса.
За Мурињо неможем да кажем лош збор, ама некоаш толку ми иде на живци....

На последното интервју Мурињо индиректно го нападна Торил, во врска со формацијата и стратегијата што ја користат Кастиља. Поради тоа демек некои од играчите плаќале цена и неможеле да се интегрираат во првиот тим на Реал.

Е сега изговори на Моу за неиграње на дечките од Кастиља или вистински проблем ќе гледате само во ТОПКИ со Филе во наредната емисија, а прилично сум сигурен дека ќе фрли една емисија на оваа тема. :cautious:

Иначе ваши мислења за ова?

барем левиот бек да го пробаше малце
арбелоа кога се враќа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom