Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е тоа. На почеток немаше да бидем задоволен, ама со оглед на тоа дека второ полувреме скоро и да немавме некои шанси, играта падна....со тешко срце ќе кажем дека сум задоволен од резултатов. :/

Мен оф д меч - Кедира
Флоп оф д меч - Касиљас
Најдобар играч во светот - Роналдо

не ми е гајле дали се согласувате, не ме цитирајте. :P

Касилљас Порке??? Пак и пак и пак од слободен. Лани за малце ке ја прокоцкаше ла Лига со голови примени од слободен, сега пак од Меси во рок од месец дена.

Икер - точак
Пепе - грешка напрај за голо.. али неможам да речам лошо друго
Рамос - не го заприметив
Арбелоа - стандард
Марсело - Мислам дека овде грешка напрај Моу, Коентра е подобар во дефанзива,а од Марсело немаше корист никаква ни одеше напред како против ГРЕ(А)нада, а и во дефанзива го шетаја
Кедира - Перфект
Чаби - има срејча шо не доби црвенило, али сепак добра цврста игра.
Ди Мариа - не е доволно спремен се виде
Озил - тапа, една асистенција и толку.
Роналдо - Стандард против барса на 6 утакмици му дава минимун по 1 гол, али слабо трча ...ми изиграва цар шо ме нервира многу
Бензема - Теле
Игуаин - Не го забележав
Кака - Мала минутажа
Есиен - Мала минутажа

Најголем кривец во изминативе кола Икер Касиљас, дечкото изгледа многу се омекна од ко ја фати ебачицана, ја нема таа храброст да му се фрла внозе 1на1 ситуација
Коентра мислам дека требаше да стартува ради неговата подобра дефанзива(од Марсело). Никако не требаше да игра Озил, кога имаш толку јак Кака. Вејче ако игра Озил, стави го и Игуаин да му дава некои топки безвезни, можи че напрај нешто тој.
Добро е шо е раздаван голој Роналдо и шо го имаме Кедира на средината... И ми фалеше Каљехон :(

Битката за титулата е далеку од готова дечки, добро е што не изгубивме, кога искрено лесно можеше да се случи со таква игра во 2 полувреме, али ете, останува 8 бода негатива, но Барса конечно киксна. Моментумот е готов за нив, одиме со сите сили и во лигата и во ЛШ.

Филе кажа дека денеска ќе се одлучел победникот за Златна Топка, баш ме интересира што ќе каже сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom