Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
0954fdd1180bd33a9c1a05db7b1117e531.08irina4.jpg

:cool:

Benfica y City acuerdo Javi Garcia por 24 £

1. сакав да го вратиме ние, клаузулата за buy-back беше 12м евра. :place: :place: :place:
2. Али 24 милиони ФУНТИ !? 30 милиони евра!? :pos: :pos: :pos:

Реал ќе земе 20% од парите.

1. сакав да го вратиме ние, клаузулата за buy-back беше 15. :place: :place: :place:

Човек кога има пари не знае шо прави :) . Ај битно ние профитираме од трансферот

Гранеро веќе стана носталгичен,реткост е во последните години да се види играч кој сеуште го сака Реал од се срце иако е продаден во друг клуб.Секоја чест.

Ја мислам дека Мур нејќе да земе штопер само ради тоа што Рамос ќе го префрли десен бек и тогаш ептен големи празнини ќе имаме позади со само 2ца што остануваат, многу лошо за контри е тоа. Вака Арбелоа е повеќе позади од колку што е напред и така имаме 3ца дефанзивци додека Марсело е офанзивен и често е напред.
Сакав да се донесе Т. Силва, а Рамос да лета десно ама вака ништо. Најбитно е да не се мења многу у тимот за да има уиграност. Видете Барса колку играчи купи последниве 3, 4 сезони, све само по 1 за у прв тим останато резерви беа.
--- надополнето: 31 август 2012 во 19:51 ---
Не зима Реал играч а?
Нема уште многу време ама ништо чудно да никне некој просечен играч у поседен момент ете некој ко Дибуши...

1. сакав да го вратиме ние, клаузулата за buy-back беше 12м евра. :place: :place: :place:

Видоа Арапите дека се паднаа со Реал па зимаат наше дете да дава инсајдерски информации.

Се надевам дека нашиве две телиња гледаат Челзи-Атлетико М.
Да учат како се даваат голови а ? Без заебанции Фалкао според мене е најдобриот напаѓач во моментов !! Има многу добар осет за гол !

Да учат како се даваат голови а ? Без заебанции Фалкао според мене е најдобриот напаѓач во моментов !! Има многу добар осет за гол !
Шо ти е бе ?Игуаин е најдобар !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom