Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Играч у залез на кариера, а вие го сакате најперспективниот среден играч + пари, не ме еби у здрав мозок. Може затоа не ја бива трампава.Пеери дајте го Сахин накај нас бе,и спакувајте некое милонче,ние ќе ви го даеме МајкоЊ![]()
Играч у залез на кариера, а вие го сакате најперспективниот среден играч + пари, не ме еби у здрав мозок. Може затоа не ја бива трампава.
Иначе Мурињо ќе го ебе Сахин се додека не му заврши договоро со Реал. 100% го праќа на позајмица, па ќе го врати, ќе го држи на клупа цела сезона, па пак позајмица. А ние ќе си бидеме среќни со Лас и Кака, да поебат уше некоја утакмица.
Od Maikon air ke vidat Real u naredni 4 godini, osven ako nema nekoja seriozna povreda, taka e so site bekovi i golmani, mozat na visoko nivo da igraat dosta dolgo, za razlika od napagacite na primer. Cafu se ostavi od igranje vo Milan, i so reprezentacija na Brazil svetski kup osvoi plus, i te kako im e potreben Maikon na Real, svesen sum mnogu dobro zasto Mur saka da go dovede, go znae kako dishe a i za Arbeola e doktor po nauki inaku sto se odnesuva do mene, ja ne sakam od da si odi od Inter a pricinata veke ja kazav i tuka, ima uste mnogu materijal vo nego a i klubot nema sansa da najde nekoj bi bil makar i priblizno dobar ko nego.Играч у залез на кариера, а вие го сакате најперспективниот среден играч + пари, не ме еби у здрав мозок. Може затоа не ја бива трампава.
Иначе Мурињо ќе го ебе Сахин се додека не му заврши договоро со Реал. 100% го праќа на позајмица, па ќе го врати, ќе го држи на клупа цела сезона, па пак позајмица. А ние ќе си бидеме среќни со Лас и Кака, да поебат уше некоја утакмица.