Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде сега Арбелоа аут Кака ин и онака овие не напаѓаат... само така ќе се отворат

Ја не знам од Малага на ваму, играат за титула а едно полувреме секогаш се катастрофа, мислат дека со едно полувреме играње ќе си го ладат...:mad:

Ја не знам каква игра очекувавте од Реал против тим кој игра со 7 дефанзивци. Чист црвен требаше да има за Спортинг, поништениот гол сомнителен, иако коментаторот одма донесе заклучок дека било офсајд, јас не мислам така.

А сега може да го цицат. Игуаин !

Ја не знам каква игра очекувавте од Реал против тим кој игра со 7 дефанзивци. Чист црвен требаше да има за Спортинг, поништениот гол сомнителен, иако коментаторот одма донесе заклучок дека било офсајд, јас не мислам така.

А сега може да го цицат. Игуаин !
Ако е ова за стартот над Арбелоа пред малку.. :confused:

Ако е ова за стартот над Арбелоа пред малку.. :confused:

Играчот што го направи стартот веќе имаше жолт, а тој старт беше за жолт. Затоа и се бунеа играчите на Реал.

Ептен грди формации ми прај Мур последно време..... Кој кур му е со ОЗил појма немам.. неможам да го гледам кај шо се влечка по терен.

Озил АУТ, Каљехон АУТ
Ди Мариа, Кака ИН и му даваме уште 2-3 ..

Требаше да започни со Озил и Кака заедно, рачунам дека второво на таа карта ќе оди... Каљехон не е за вакви натпревари каде треба да се пробие бункериште...

Не носите глупи закључоци аман. Каљехон незнаел, Озил незнаел итн. Со ваква бункер формација како на Хихон, што очекуете? Некој да фати и да ги издрибла свите 8 душе пред гол?
Исти кур ќе биде и со Кака, единствено што треба е да се запне малку поагресивно а не да си го ладат на средина. Среќа Хихон што даде гол, иначе уште ќе си го ладеа играчиве.

Фак , со три статисти шо чекат топка и со еден креативец само не се дава гол, добро што му текна на Мур да го стави Рамос да им нафрлува па падна еден гол на среќа. Второ Ди Марија и Бензема место Кедира/Арбелоа и Каљехон, би требало да заврши работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom