Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Дај нека ми ја најде некој сликава и нека ја стае овде (над насловов што е со Роналдо и Бензема). Плаче за cover на фб :D

image.jpg

Пред некој ден, татко ми ми кажуваше дека коа играле Југославија - Шпанија, неки Шпанац излегувајќи им покажал среден прст на навивачите, по што добил шише у глава. Тоа да ти бил Хуанито (кој починал пред точно 20 години).

Пред некој ден, татко ми ми кажуваше дека коа играле Југославија - Шпанија, неки Шпанац излегувајќи им покажал среден прст на навивачите, по што добил шише у глава. Тоа да ти бил Хуанито (кој починал пред точно 20 години).

И сега татко ми го прашувам дали го знае Хуанито, и истово ми го кажа. :D

uS3nD.jpg

LrRs6.jpg

Ts1UH.jpg

juanito_posa.jpg

Никогаш нема да биде заборавен. Еден од најголемите играчи воопшто.

абе која флаша гледајте после 1:44 шо се дешава АХАХАХА партали... !!!!

Свака му част на дечкото како успеал да го погоди со флаша директно у глава. Која прецизност човече.. :D

Дека бил добар играч бил,ама бил и право Г...о во права смисла на зборот.Провокатор,насилник и незнам што друго.Овој бил Пепе во дупла доза:D

g0304.53897895aaea400eba850d77b9ba1d6e.jpg

Мурињо ја подготвува операцијата за позиција 2 т.е десен бек. Прв кандидат Џонсон од Ливерпул, втор Вокер од Тотенхем. Поназад некој имаше пишано за овој Вокер, Мурињо како да го чита форумов.. :cautious:

Свака му част на дечкото како успеал да го погоди со флаша директно у глава. Која прецизност човече.. :D

А ви се верува дека има голема шанса "стрелецот" да е македонец?
Уште пред едно 16-7 години,чисто случајно, за овој комичен настан (а зарем не е кога кога при очигледна провокација на публиката добива инстант казна? :) ), правев муабет со човекот кој тврдеше дека тој лично го има фрлено шишето.
Станува збор за озбилен (сеа до колку може да е озбилен кога со флаша по луѓе гаѓа, незнам) човек во сега веќе негови 60-ти години. Тежок фудбасли фанатик, што бивша Југославија ја следел секаде кога играла дома.

Човекот ден денес живее во Скопје, на последна 4-ка населба 11 Октомври. Повеќе не ви кажувам, бидејќи гледам доста фанови на Хуанито има тука , неќам некој да отиде атентат да му изврши на човеков :icon_lol:

Утре со Апоел
Адан
Арбелоа-Албиол-Варан-Коентрао
Сахин-Гранеро
Ди Мариа-Кака-Каљехон
Бенз(Хиго)
и да си ладиме :D

прилика да се одморат главните играчи која мурињо мора да ја искористи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom