Фан Клуб: Реал Мадрид

A

apidrone

Гостин
Пред некој ден, татко ми ми кажуваше дека коа играле Југославија - Шпанија, неки Шпанац излегувајќи им покажал среден прст на навивачите, по што добил шише у глава. Тоа да ти бил Хуанито (кој починал пред точно 20 години).

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Пред некој ден, татко ми ми кажуваше дека коа играле Југославија - Шпанија, неки Шпанац излегувајќи им покажал среден прст на навивачите, по што добил шише у глава. Тоа да ти бил Хуанито (кој починал пред точно 20 години).
И сега татко ми го прашувам дали го знае Хуанито, и истово ми го кажа. :D

Никогаш нема да биде заборавен. Еден од најголемите играчи воопшто.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ретки се играчи како овој што толку многу го сакал клубот да неможел без него:)

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
абе која флаша гледајте после 1:44 шо се дешава АХАХАХА партали... !!!!

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.117
Поени од реакции
25.180
Свака му част на дечкото како успеал да го погоди со флаша директно у глава. Која прецизност човече.. :D

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Дека бил добар играч бил,ама бил и право Г...о во права смисла на зборот.Провокатор,насилник и незнам што друго.Овој бил Пепе во дупла доза:D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428

Мурињо ја подготвува операцијата за позиција 2 т.е десен бек. Прв кандидат Џонсон од Ливерпул, втор Вокер од Тотенхем. Поназад некој имаше пишано за овој Вокер, Мурињо како да го чита форумов.. :cautious:

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.041
Поени од реакции
1.028
Свака му част на дечкото како успеал да го погоди со флаша директно у глава. Која прецизност човече.. :D
А ви се верува дека има голема шанса "стрелецот" да е македонец?
Уште пред едно 16-7 години,чисто случајно, за овој комичен настан (а зарем не е кога кога при очигледна провокација на публиката добива инстант казна? :) ), правев муабет со човекот кој тврдеше дека тој лично го има фрлено шишето.
Станува збор за озбилен (сеа до колку може да е озбилен кога со флаша по луѓе гаѓа, незнам) човек во сега веќе негови 60-ти години. Тежок фудбасли фанатик, што бивша Југославија ја следел секаде кога играла дома.

Човекот ден денес живее во Скопје, на последна 4-ка населба 11 Октомври. Повеќе не ви кажувам, бидејќи гледам доста фанови на Хуанито има тука , неќам некој да отиде атентат да му изврши на човеков :icon_lol:

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.443
Поени од реакции
5.569
Утре со Апоел
Адан
Арбелоа-Албиол-Варан-Коентрао
Сахин-Гранеро
Ди Мариа-Кака-Каљехон
Бенз(Хиго)