Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Нели за вас играчишта се Варан/е, Хесе, Нури, ?
Они се во фаза да станат играчишта,полека полека.

А за Сахин,тек ќе се види дали е играчиште,не беше мерило вчерашната утакмица.

Нели за вас играчишта се Варан/е, Хесе, Нури, ?
Незначи дека ако Хесе ке стане играчиште, треба да му фати место на Роналдо. Ги сакаме во прв тим, пошо ако не добијат шанса за некое време младите ке си отидат како што многумина си го фатија патот. А за ниту еден не е добро да загуби дете од својата школа, кое еден ден ке стане еден од најдобрите.

Sport Bild reports that then Inter coach Jose Mourinho first attempted to lure Ozil to Serie A in 2009, but a transfer never materialised.

However, the Germany international had set his sights on a switch to Madrid and he completed the transfer for a fee in the region of £12.5m to join up with Mourinho in the Spanish capital.

"It is true that in 2010 I had offers from some top European clubs. This included Inter. But the decision to go to Real was absolutely right. It's the best club in the world, and I would like to end my career here," Ozil said to Sport Bild.

Гледам плукате по Бензема ТЕЛЕ ТЕЛЕ промаршил еден празен гол.. Игуаин ви е бог, прашајте се Хуго на какви утакмици промаршуваше примерче Лион.

Поздрав, несакам препукувања.

Промаши Игуаин никој не вели не, ама Игуаин му донесе титула на Реал. И тоа само шо дојде и се вклопи наеднаш. Додека на Бензема му треба 2 сезони за да почни да дава голој.. Не сум ништо против Бензема ама многу се нервирам ко че ги оспорувате квалитетите на Игуаин.

Сеа е време да видиме Бензема дали го можи истото.

@Бокица

На Мурињо му требаја 2 сезони за да ја пронајди идеалната тактика против Барса
На Бенз му требаја 2 сезони за да проработи машината за голови
На Игуаин му е 3та сезона шо две чисти нема од Класичен напајџач

75мин против Ваљакано бре топка да незнајш да примиш.. и еднаш да примиш и да ти избега во аут....

@Бокица

На Мурињо му требаја 2 сезони за да ја пронајди идеалната тактика против Барса
На Бенз му требаја 2 сезони за да проработи машината за голови
На Игуаин му е 3та сезона шо две чисти нема од Класичен напајџач

75мин против Ваљакано бре топка да незнајш да примиш.. и еднаш да примиш и да ти избега во аут....
Не бе ти имаш, ај не се прај паметен, зошто не си... напајџач:pos: дај бегај жити све.

Вака коа ќе се избаци некој паметњаковиќ, ми се иде у голема нужда... Не било мерило противник ко Апоел за играта на Сахин? А никој не спомна тоа што го утна Бензема, баш Сахин ко на тацна му ја намести. Сите само лошите страни ги гледате. И ќе кажува некој, овој требало да игра, оној требало да игра.. И го отековте со „грешките“ на Икер. Тој не е крив што играчите бегаат од шут ко пички.

Некој се осмели да кења по Пипа заради промашена шанса против Лион ?
Пипа не го промаши голот туку ја погоди стативата и тоа од косо од едно 16 метри, каде беше целиот тим тогаш ?
Пипа кога даваше голови за Реал овие ''новокомпонираните'' играа за други клубови.
ПС И да не спомнуваме колку време беше во аут после операцијата...кај ќе му беше крајот.

Вака коа ќе се избаци некој паметњаковиќ, ми се иде у голема нужда... Не било мерило противник ко Апоел за играта на Сахин? А никој не спомна тоа што го утна Бензема, баш Сахин ко на тацна му ја намести. Сите само лошите страни ги гледате. И ќе кажува некој, овој требало да игра, оној требало да игра.. И го отековте со „грешките“ на Икер. Тој не е крив што играчите бегаат од шут ко пички.

Значи ти го знаеш Нури уште пред да дојде во Реал М.
Значи Бензема утна али на крај 2 му бутна.
А за Икер прегледај јутуб...
Обожавам кога ќе се УУУууубацам како паметњаковиЧ

H.Madrid.

A зошто мислиш дека е за тебе постот? :pos:

Ај не галамете, ги имаме најдобрите можеби напаѓачи на денешницата и уште збориме. Ај сус.

Па братче не скокај постови читај по ред. :pos:
Го спомна тој шо ти стави лајк погоре

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom