Фан Клуб: Реал Мадрид

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Нели за вас играчишта се Варан/е, Хесе, Нури, ?
Они се во фаза да станат играчишта,полека полека.

А за Сахин,тек ќе се види дали е играчиште,не беше мерило вчерашната утакмица.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Нели за вас играчишта се Варан/е, Хесе, Нури, ?
Незначи дека ако Хесе ке стане играчиште, треба да му фати место на Роналдо. Ги сакаме во прв тим, пошо ако не добијат шанса за некое време младите ке си отидат како што многумина си го фатија патот. А за ниту еден не е добро да загуби дете од својата школа, кое еден ден ке стане еден од најдобрите.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.725
Sport Bild reports that then Inter coach Jose Mourinho first attempted to lure Ozil to Serie A in 2009, but a transfer never materialised.

However, the Germany international had set his sights on a switch to Madrid and he completed the transfer for a fee in the region of £12.5m to join up with Mourinho in the Spanish capital.

"It is true that in 2010 I had offers from some top European clubs. This included Inter. But the decision to go to Real was absolutely right. It's the best club in the world, and I would like to end my career here," Ozil said to Sport Bild.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Гледам плукате по Бензема ТЕЛЕ ТЕЛЕ промаршил еден празен гол.. Игуаин ви е бог, прашајте се Хуго на какви утакмици промаршуваше примерче Лион.

Поздрав, несакам препукувања.

Промаши Игуаин никој не вели не, ама Игуаин му донесе титула на Реал. И тоа само шо дојде и се вклопи наеднаш. Додека на Бензема му треба 2 сезони за да почни да дава голој.. Не сум ништо против Бензема ама многу се нервирам ко че ги оспорувате квалитетите на Игуаин.

Сеа е време да видиме Бензема дали го можи истото.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
@Бокица

На Мурињо му требаја 2 сезони за да ја пронајди идеалната тактика против Барса
На Бенз му требаја 2 сезони за да проработи машината за голови
На Игуаин му е 3та сезона шо две чисти нема од Класичен напајџач

75мин против Ваљакано бре топка да незнајш да примиш.. и еднаш да примиш и да ти избега во аут....

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
@Бокица

На Мурињо му требаја 2 сезони за да ја пронајди идеалната тактика против Барса
На Бенз му требаја 2 сезони за да проработи машината за голови
На Игуаин му е 3та сезона шо две чисти нема од Класичен напајџач

75мин против Ваљакано бре топка да незнајш да примиш.. и еднаш да примиш и да ти избега во аут....
Не бе ти имаш, ај не се прај паметен, зошто не си... напајџач:pos: дај бегај жити све.

A

apidrone

Гостин
Вака коа ќе се избаци некој паметњаковиќ, ми се иде у голема нужда... Не било мерило противник ко Апоел за играта на Сахин? А никој не спомна тоа што го утна Бензема, баш Сахин ко на тацна му ја намести. Сите само лошите страни ги гледате. И ќе кажува некој, овој требало да игра, оној требало да игра.. И го отековте со „грешките“ на Икер. Тој не е крив што играчите бегаат од шут ко пички.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.725
има еден интересен факт, дека голот против ЦСКА му беше прв на Игуаин во нокаут-фазата... :icon_lol:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Некој се осмели да кења по Пипа заради промашена шанса против Лион ?
Пипа не го промаши голот туку ја погоди стативата и тоа од косо од едно 16 метри, каде беше целиот тим тогаш ?
Пипа кога даваше голови за Реал овие ''новокомпонираните'' играа за други клубови.
ПС И да не спомнуваме колку време беше во аут после операцијата...кај ќе му беше крајот.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Вака коа ќе се избаци некој паметњаковиќ, ми се иде у голема нужда... Не било мерило противник ко Апоел за играта на Сахин? А никој не спомна тоа што го утна Бензема, баш Сахин ко на тацна му ја намести. Сите само лошите страни ги гледате. И ќе кажува некој, овој требало да игра, оној требало да игра.. И го отековте со „грешките“ на Икер. Тој не е крив што играчите бегаат од шут ко пички.
Значи ти го знаеш Нури уште пред да дојде во Реал М.
Значи Бензема утна али на крај 2 му бутна.
А за Икер прегледај јутуб...
Обожавам кога ќе се УУУууубацам како паметњаковиЧ

H.Madrid.

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
A зошто мислиш дека е за тебе постот? :pos:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ај не галамете, ги имаме најдобрите можеби напаѓачи на денешницата и уште збориме. Ај сус.

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Па братче не скокај постови читај по ред. :pos:
Го спомна тој шо ти стави лајк погоре

Kajgana Shop

На врв Bottom