Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Шубо временце :)

Al8VCDNCIAETr-S.jpg

Вчера на Меаца фановите скандираа по Мурињо.
Денеска на Стемфорд исто...
Вечер би требало да се скандира онаму каде што е нормално да се скандира... :D

Но, што ќе правиме кога ќе ни замине !? :unsure:

Епа ќе скандираме, што друго... :pos:

Официјално.

CASILLAS; SERGIO RAMOS, PEPE, VARANE, MARCELO; XABI ALONSO, GRANERO; ÖZIL, KAKÁ, CRISTIANO; BENZEMA

Adan, Carvalho, Khedira, Coentrao, Higuain, Callejon и Di Maria на клупа.

Ми се свиѓа составот со Озил Кака Гранеро и Чаби у средина. Ке има петардичка мислам.

Мене стварно не ми е јасно што гледа Мурињо во Гранеро, посебно кога ги имаш Лас, Кедира, Коентрао и Сахин за таа позиција.

Требаше Кедира за тренинг пред ЦСКА... ваљда не мисли да игра со Гранеро и Алонсо против Русите... :cautious:

И Сахин веќе... :noze:

Last game with Pepe/Ramos missing, Carvalho started. Game before that, it was Varane. (y)

Мене стварно не ми е јасно што гледа Мурињо во Гранеро, посебно кога ги имаш Лас, Кедира, Коентрао и Сахин за таа позиција.

Мурињо пред околу една година за Гранеро:

It pained me to leave Granero in the stands against Real Sociedad because nobody works as much as he does," said Mourinho in an interview on RealmadridTV's programme Real.

"Granero's natural position is in a 4-4-2 system within a diamond schematic. There is no one better at Real Madrid to play in that position.

"He is physically fit, intelligent and has a great heart. He always wants to help the team

Е тоа гледа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom