Фан Клуб: Реал Мадрид

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Вчера на Меаца фановите скандираа по Мурињо.
Денеска на Стемфорд исто...
Вечер би требало да се скандира онаму каде што е нормално да се скандира... :D

Но, што ќе правиме кога ќе ни замине !? :unsure:

Епа ќе скандираме, што друго... :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.607
Поени од реакции
14.447
Официјално.

CASILLAS; SERGIO RAMOS, PEPE, VARANE, MARCELO; XABI ALONSO, GRANERO; ÖZIL, KAKÁ, CRISTIANO; BENZEMA

Adan, Carvalho, Khedira, Coentrao, Higuain, Callejon и Di Maria на клупа.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ми се свиѓа составот со Озил Кака Гранеро и Чаби у средина. Ке има петардичка мислам.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Мене стварно не ми е јасно што гледа Мурињо во Гранеро, посебно кога ги имаш Лас, Кедира, Коентрао и Сахин за таа позиција.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Требаше Кедира за тренинг пред ЦСКА... ваљда не мисли да игра со Гранеро и Алонсо против Русите... :cautious:

И Сахин веќе... :noze:

Last game with Pepe/Ramos missing, Carvalho started. Game before that, it was Varane. (y)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.607
Поени од реакции
14.447
Мене стварно не ми е јасно што гледа Мурињо во Гранеро, посебно кога ги имаш Лас, Кедира, Коентрао и Сахин за таа позиција.
Мурињо пред околу една година за Гранеро:

It pained me to leave Granero in the stands against Real Sociedad because nobody works as much as he does," said Mourinho in an interview on RealmadridTV's programme Real.

"Granero's natural position is in a 4-4-2 system within a diamond schematic. There is no one better at Real Madrid to play in that position.

"He is physically fit, intelligent and has a great heart. He always wants to help the team
Е тоа гледа.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не е до тоа дека згрешил, него Гранеро и Алонсо се сличен тип на играчи, ко Џерард и Лампард да играат заедно... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom