Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
Кога веќе доби црвен,зашто не му ја искина главата.Смртно ме занима што му рече Мурињо на Рамос после црвениот...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога веќе доби црвен,зашто не му ја искина главата.Смртно ме занима што му рече Мурињо на Рамос после црвениот...
dva termina, isto znacenjeИначе Пепе на по последниот свиреж
![]()
Тоа е Мадридиста,а не психопат![]()
Сите се од фарса^Ќе оставам на Администраторите или Модераторите да делуваат.

Смртно ме занима што му рече Мурињо на Рамос после црвениот...

dva termina, isto znacenje
Сите се од фарса![]()
Значи ке кажам мое мислење за натпреваров...
Во првото полувреме требаше да се реализираат шансите на Игуаин во 1та минута, и онаа по нафрлената топка(не се сеќавам кој беше слабо ја закачи мислам)...исто и по грешката на нивната одбрана кога Игуаин шутираше со лева и не додаде доле на Роналдо кој беше откриен и сам пред голот, шо не треба да се биде себичен во вакви ситуации, а камо ли во ваков натпревар кој беше од голема важност. Е сега шо се издеси на крајот се издеси....примивме гол и одма почна да се ствара тензија, шо најногу ме нервира кај Реал во Ел Класико натпреварите....мора да се остане психолошки смирен и да се продолжи со играње, меѓутоа ме изненадија со играта во второ. У второ полувреме судијата имаше сериозни грешки, шо ме накурчи и те како....за црвениот на Рамос и за стартот врз Бензема шо требаше да е пенал....и шо заклучивме сеа!? Оти тие ситните полноглавци се непобедливи? Значи можело да се игра со нив како шо треба и малце фалеше да ги помочат во барата наречена Камп Ноу, али нивната среќа и судиската помош си го направија своето....со оваква игра им парираме ите како али само со ваква игра.....ке биде интересно следната на Кампот у април.....HALA MADRID!!!
најдобра утакмица во дресот на Реал, дефинитивно.