Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
^Ќе оставам на Администраторите или Модераторите да делуваат.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Ова е Реал, ама ова дефинитивно не е Чаби Алонсо. Бавно се движи и многу греши у додавањата. Нека одмори утакмица-две PLEASE!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Заслуживте да одите понатаму, тотално ги надигравте!!!!

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Значи ке кажам мое мислење за натпреваров...
Во првото полувреме требаше да се реализираат шансите на Игуаин во 1та минута, и онаа по нафрлената топка(не се сеќавам кој беше слабо ја закачи мислам)...исто и по грешката на нивната одбрана кога Игуаин шутираше со лева и не додаде доле на Роналдо кој беше откриен и сам пред голот, шо не треба да се биде себичен во вакви ситуации, а камо ли во ваков натпревар кој беше од голема важност. Е сега шо се издеси на крајот се издеси....примивме гол и одма почна да се ствара тензија, шо најногу ме нервира кај Реал во Ел Класико натпреварите....мора да се остане психолошки смирен и да се продолжи со играње, меѓутоа ме изненадија со играта во второ. У второ полувреме судијата имаше сериозни грешки, шо ме накурчи и те како....за црвениот на Рамос и за стартот врз Бензема шо требаше да е пенал....и шо заклучивме сеа!? Оти тие ситните полноглавци се непобедливи? Значи можело да се игра со нив како шо треба и малце фалеше да ги помочат во барата наречена Камп Ноу, али нивната среќа и судиската помош си го направија своето....со оваква игра им парираме ите како али само со ваква игра.....ке биде интересно следната на Кампот у април.....:) HALA MADRID!!!
Судиска помош, кркркркркр да не сте навивач на Барса.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Шо сме ги надиграле бе? Од коа не тепаа на домашен, и не водеа 2-0 сме ги надиграле? СИте губат мотивациа така

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Аууууууу каков натпревар, ese es mi MADRID !
Изгинаа на терен, навистина. Не сме задоволни од резултатот но ќе се опростиме од ова натпреварување со кренати глави и ќе можиме да се чукаме во гради и гордо да кажиме: Е ова е вистинскиот РЕАЛ МАДРИД и јас сум горд што сум дел од него.

Се беше одлично имавме 4 прекрасни шанси за гол првото полувреме но за 5 минути примивме 2 голови. Меѓутоа нашите херои не се откажаа и покажаа дека Барселона може да биде надиграна (а и ја надигравме).
Озил мајсторе :cuc: најдобра утакмица во дресот на Реал, дефинитивно.
Роналдо,Озил,Бензема веќе играат без притисок против Барселона и можам да кажам дека играат одлично и ќе гледаме уште многу од нив.
И баш ме интересира што ќе кажат шпанцине после ова издание на Реал, дали ќе го исвиркуваат Мурињо, дали ќе сакаат да си замине ?
После ова треба да му го скандираат неговото име, заслужи.
Одлична утакмица изигравме и да ви кажам право јас уживав во играта на РЕАЛ МАДРИД. Мадридтскиот дух никогаш нема да го снема, заминаа Зидан,Феноменот,Раул,Гути,Фиго,Бекам но пристигнаа Роналдо,Озил,Бензема,Каљехон и да не ги спомнувам Касиљас,Рамос,Марсело и ПЕПЕ кој играат со срце за тимот. И не само овие споменативе, сигурен сум дека и останатите играчи играат со срце за тимот. Демонстрираа јак тимски дух и се надевам дека ќе продолжат со одличната игра.
Можевме повеќе но немавме среќа.
Сега можеме да се фокусираме целосно на Ла Лига и Лигата на шампионите.
Да не беше Игуаин себичен во оваа ситуација можеби ќе славевме влез во полуфинале али нема сега да критикувам никого.
Да влезеше бомбата на Озил гарант ќе беше еден од најубавите голови сезонава.

Бензема, во стил на голем мајстор. :cuc:

Можеби Пепе направи неспортски потег на Бернабе но дали видовте како реагираа сељацине после секој фаул над Пепе ? Се радуваа и му даваа овации на играчот што го направил фаулот врз Пепе како да постигнал 5 голови на утакмица. Сељаци невидени...
А да, според членот 35465768678 од законот можат само да му се фатат за муда на Пепе со тужбата.

п.с. Среќен Роденден Жозе, ти посакувам се најдобро и да освоиш многу титули со Реал Мадрид.

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
уште бла бла бла бла бла бла бла:pos:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Конечно нашиве покажаа кохонес. Ова е добар мотив за понатамошната борба со катарлонците доколку се паднеме во ЛШ. Сега за сега братски титулите...лигата наша курот нивен :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom