Вечерва после подолго време се чуствував горд што сум МАДРИДИСТА и сфатив дека сегашниот Реал Мадрид е многу помоќен отколку што изгледа.По фантастичните 42 минути чустував задоволство,но потоа плукав по се,изгубив верба во се ама баш во се,не верував веќе ни во среќа,ни во човечност,ниту во бога(за што ми е највеќе криво),едноставно се разочарав и паднав на тешка психичка 0.Нејќев да го гледам второто полувреме,ама го гледав.И сега нема да зборам за тоа колку е во право Мурињо кога вели дека му се гади од светот во кој живее затоа што и јас исто се чуствувам после секој ваков натпревар.Ќе пишувам за нашите:
Икер-Вистински Капитен и мадридиста вечерва,браво големо браво за тебе легендо бидејќи само ова ти недостигаше
Рамос-Најдобриот светски стопер во моментов и постигна прекрасен гол со глава,толку.
Пепе-браво,сконцентриран,не подпадна на провокациите напротив кога го свиркаа тој праќаше фантатистични топки напред
Арбелоа-Одличен,вистински мадридиста
Контрао-каков играч ние само добивме уште не сме свесни
Ласс-добар но може подобро
Чаби-една од најолошите партии сезонава
Кака-Ме изненади и дефинитвно да остане,бидејќи се бореше и бореше и во напад и во одбрана,одличен
Озил-Што да кажам а да не е премалку?
Роналдо-Плукав по него ама веќе нема,затоа што вечерва и на минатата утакмица ми ја затна устата не заради головите туку заради борбеноста и желбата за победа па дури кога сите го отпишаа и него и неговата екипа,браво
Игуаин-Многу катастофално,3 чисти зицери и тој е единствениот што ме разочара и тоа многу.
Бензема-WOW каков гол.
Гранеро-Не за во Реал,ама се бори да остане и навистина игра со срце.
Каљехон-Немаше многу шанси ама за него знаеме веќе колку го сака својот тим.
И да последните 20 минути цел Камп Ноу беше
и друга опција за поминување веќе немаше
освен ова и
ова
Но тоа е елКЛАСИКА(О) и се навивкнав веќе.
Ама следното во Примера кога пак ќе се игра на КампНоу слушајте ме дека многу прскалки ќе прскаат на крајот од утакмицата,секакво радување ќе биде забрането на крајот од утакмицата и многу солзи ќе падната од очите на каталонските цигани и циганки.
А моето срце после овој натпревар вечерва само многу посилно бие !МАД-РИД!
!HALA MADRID y YO TE QUERO REAL MADRID!