Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Вечерва после подолго време се чуствував горд што сум МАДРИДИСТА и сфатив дека сегашниот Реал Мадрид е многу помоќен отколку што изгледа.По фантастичните 42 минути чустував задоволство,но потоа плукав по се,изгубив верба во се ама баш во се,не верував веќе ни во среќа,ни во човечност,ниту во бога(за што ми е највеќе криво),едноставно се разочарав и паднав на тешка психичка 0.Нејќев да го гледам второто полувреме,ама го гледав.И сега нема да зборам за тоа колку е во право Мурињо кога вели дека му се гади од светот во кој живее затоа што и јас исто се чуствувам после секој ваков натпревар.Ќе пишувам за нашите:
Икер-Вистински Капитен и мадридиста вечерва,браво големо браво за тебе легендо бидејќи само ова ти недостигаше
Рамос-Најдобриот светски стопер во моментов и постигна прекрасен гол со глава,толку.
Пепе-браво,сконцентриран,не подпадна на провокациите напротив кога го свиркаа тој праќаше фантатистични топки напред
Арбелоа-Одличен,вистински мадридиста
Контрао-каков играч ние само добивме уште не сме свесни
Ласс-добар но може подобро
Чаби-една од најолошите партии сезонава
Кака-Ме изненади и дефинитвно да остане,бидејќи се бореше и бореше и во напад и во одбрана,одличен
Озил-Што да кажам а да не е премалку?
Роналдо-Плукав по него ама веќе нема,затоа што вечерва и на минатата утакмица ми ја затна устата не заради головите туку заради борбеноста и желбата за победа па дури кога сите го отпишаа и него и неговата екипа,браво
Игуаин-Многу катастофално,3 чисти зицери и тој е единствениот што ме разочара и тоа многу.
Бензема-WOW каков гол.
Гранеро-Не за во Реал,ама се бори да остане и навистина игра со срце.
Каљехон-Немаше многу шанси ама за него знаеме веќе колку го сака својот тим.

И да последните 20 минути цел Камп Ноу беше

и друга опција за поминување веќе немаше освен ова и ова

Но тоа е елКЛАСИКА(О) и се навивкнав веќе.

Ама следното во Примера кога пак ќе се игра на КампНоу слушајте ме дека многу прскалки ќе прскаат на крајот од утакмицата,секакво радување ќе биде забрането на крајот од утакмицата и многу солзи ќе падната од очите на каталонските цигани и циганки.

А моето срце после овој натпревар вечерва само многу посилно бие !МАД-РИД!
!HALA MADRID y YO TE QUERO REAL MADRID!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Браво одлична уткмица денска изгрвте одлично ама мислим дека пак и тоа не доволно даќи тепате судијата ве оштети и вас и нив него овја пепе зошто више еднаш не го шутнете од клубот не ви треба ваков играч

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
П: Велат дека некој од вашите играчи на крајот му рекол на судијата “Оди сега и слави со нив во соблекувална!“ (подоцна Casillas сам призна дека го кажал тоа)

:D
ПС: СРЕЌЕН РОДЕНДЕН МУРИЊО

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Значи ке кажам мое мислење за натпреваров...
Во првото полувреме требаше да се реализираат шансите на Игуаин во 1та минута, и онаа по нафрлената топка(не се сеќавам кој беше слабо ја закачи мислам)...исто и по грешката на нивната одбрана кога Игуаин шутираше со лева и не додаде доле на Роналдо кој беше откриен и сам пред голот, шо не треба да се биде себичен во вакви ситуации, а камо ли во ваков натпревар кој беше од голема важност. Е сега шо се издеси на крајот се издеси....примивме гол и одма почна да се ствара тензија, шо најногу ме нервира кај Реал во Ел Класико натпреварите....мора да се остане психолошки смирен и да се продолжи со играње, меѓутоа ме изненадија со играта во второ. У второ полувреме судијата имаше сериозни грешки, шо ме накурчи и те како....за црвениот на Рамос и за стартот врз Бензема шо требаше да е пенал....и шо заклучивме сеа!? Оти тие ситните полноглавци се непобедливи? Значи можело да се игра со нив како шо треба и малце фалеше да ги помочат во барата наречена Камп Ноу, али нивната среќа и судиската помош си го направија своето....со оваква игра им парираме ите како али само со ваква игра.....ке биде интересно следната на Кампот у април.....:) HALA MADRID!!!

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
За оваа декада ќе патат еден век. Не од судии, од карма.
А Реал конечно ми ја исполни душата на ова елкасико... едно големо браво за сите до еден кои гинеа на терен.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Casillas to the Referee: "Go out and celebrate it with them''

Убаво им кажа.
А на Пепе сите да му се фатите. Многу ми се напраи кеиф што отиде на крај и им аплаудираше на судиите а после и потегов...

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150508701344773&set=a.10150234390334773.331152.96686264772&type=1&ref=nf

и најомилениот дел....

П: Нема да и честите на Barcelona за пласманот во полуфинале? Guardiola го направи тоа лани кога ја освоивте титулата.
ЈМ: Прашај го Рер зошто го направи тоа. Ако сакаш да им честитам за победата на Bernabéu, ќе го направам тоа смирено, таму победија заслужено.

и после Моу нее цар......

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Одличен натпревар. Од овој натпревар мора да ја сфатат лекцијата и да се мотивираат Мурињо и сите играчи. И конечно на наредните дуели да кажеме стоп на доминацијата!

Kajgana Shop

На врв Bottom