- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.653
- Поени од реакции
- 14.624
ТОООО, си ја фатив дупла победа...![]()
8 коефициент не се пропушташе.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ТОООО, си ја фатив дупла победа...![]()
Сакаме пак да си ги тепаме.Стварно не бевте фер со ајакссепак Лион во 1/8 ве елиминираа 2 пати требаше да им пуштите поради тоа да им вратите
![]()
Стварно не бевте фер со ајакссепак Лион во 1/8 ве елиминираа 2 пати требаше да им пуштите поради тоа да им вратите
![]()
Абе немораше да изгубите нерешено ќе беше таман. Али тоа е...Подруго е да не се прекинува серијата, 15![]()
Место сеа да си земев парете, ја слушам други :/ Тоа е ка сум глуп. 2.60 коефициниет за Реал никад више, освен против Барса. Ебате бељата.
Иначе браво за Каљехон. Најдобро се покажа до сега од сите што ги вратија од Кантерата. Нека продолжи вака и ќе биде новата икона на Мадрид.
И јас не пуштив ливче и сегаМесто сеа да си земев парете, ја слушам други :/ Тоа е ка сум глуп. 2.60 коефициниет за Реал никад више, освен против Барса. Ебате бељата.
Иначе браво за Каљехон. Најдобро се покажа до сега од сите што ги вратија од Кантерата. Нека продолжи вака и ќе биде новата икона на Мадрид.
И јас не пуштив ливче и сегаМесто сеа да си земев парете, ја слушам други :/ Тоа е ка сум глуп. 2.60 коефициниет за Реал никад више, освен против Барса. Ебате бељата.