Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Како што и си мислев, не издржа долго на провокациете :)
386801_300928306604027_185061474857378_1124976_1440435965_n.jpg

Cristiano_apuntado_laser_hace_gesto.jpg

Мрш гомно,ѓубре,смрдеж!Како може бе овака па он не е човек.Да шутира у публика во некој да проба да го убие ај да го разберам ама ова е скандал СРАМОТА

Мрш гомно,ѓубре,смрдеж!Како може бе овака па он не е човек.Да шутира у публика во некој да проба да го убие ај да го разберам ама ова е скандал СРАМОТА
А од каде знаеш дека не е помеѓу играчите ова, не смеат ни тоа ? :D

^Можеби зелената боја (ако е од ласер) на неговиот дрес е причината за неговата постапка ;)

Така е царе, среден прст на сите хејтери и провокатори.
Преку ''тоа'' веќе.

Фудбалерите се значи сериски убијци, а за секоја утакмица клубовите ја менуваат одбраната пошто нели они се секогаш ин да лајн оф фајр.

Btw Сарабија денес 1 гол и 4 асистенции за младата селекција.

Ван Перси најдобар напаѓач!? Молам ....што како?

Најдобар е Ван Перси! :D Дечкото е греота со повредите инаку е најдобриот шпиц моментално... :)

За добар, стварно е добар. Ама најдобар?? Дај не заебавајте и вие.
Башка, во други времиња би сакал многу да дојде. Ама моментално, стварно не ни е воопшто потребен.

Btw Сарабија денес 1 гол и 4 асистенции за младата селекција.
И Родриго хет-трик :)

Абе не ни е потребен нам ниту еден шпиц сеа покрај Бенгуаин, освен некој за трето сметало да биде, некој малку поразличен од нив.

Али мене Робин ми е омилениот шпиц од „дијаспората“, фантазија од шпиц. Заедно со пропаднатиов проект шо има прекар ко мојов јузернејм... И двајцата ги уништија повредите... :oops:

Сарабија кога има со кој да игра, покажува одлични резултати. Во Гетафе не прочитав нешто посебно да се покажал. Многу очекувам од детево.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom