Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
^
Изгледа у друго му е било паметот..... :)

irina-shayk-swimsuit-2011-2.jpg

И него не му е лесно.. разберете го.

Ах ах Вака ќе ме убиеш Aх, кога ке те допрам Aх, кога ке те допрам Слатка моја, слатка моја Вака ќе ме убиеш Aх, кога ке те допрам Aх, кога ке те допрам Саботна вечер-забава Сите играат Најзгодната девојка овде, помина покрај мене Па мора да се охрабрам, и да и кажам Ах ах Вака ќе ме убиеш Aх, кога ке те допрам Aх, кога ке те допрам Слатка моја, слатка моја Вака ќе ме убиеш Aх, кога ке те допрам Aх, кога ке те допрам...

ах кога ќе те допрам? хаххаха коа ќе ти го стегнам

Иако се игра од 12 саатот, билетите за натпреварот со Осасуна биле распродадени. :)
--- надополнето: Nov 4, 2011 12:12 PM ---
Уживајте.. Сите 100 гола на Роналдо во дресот на Реал Мадрид..

and counting.. :))

^
Што е ова Taio Cruz:D

П.С. Дај нека ми позајми некој една 4ка да ја става во допаѓања, па да биде ист број со постови.:unsure:

Хардвел екстендед микс. :D

On October 12, 1999, the United Nations appointed a newborn Bosnian boy Adnan Mevic, the human number 6.000 million. In a recent interview, Adnan, now 12 years old, said: "I would like to visit Madrid because that's where the Bernabeu is and see my favorite player, Cristiano Ronaldo". Realmadrid Foundation has reacted quickly to Adnan’s wishes and the next match of Real Madrid will host among thou
sands of spectators this very special fan. Adnan, accompanied by his mother, will travel on Saturday November 5 to Madrid to fulfill his dream.

Не дека сакам да провоцирам, али го имате сретнато ова:
“You have no balls. You shit yourself when facing Mourinho! Fuck off!” - Zlatan Ibrahimovic in his autobiography on Pep Guardiola

tumblr_lu3prnC6Yu1qeqfcqo1_500.jpg

Гифс од Лион-Мадрид

tumblr_lu2jafkhcF1qbiysso10_r1_250.gif

tumblr_lu2jafkhcF1qbiysso3_250.gif

tumblr_lu2jafkhcF1qbiysso6_250.gif

tumblr_lu2jafkhcF1qbiysso7_250.gif

tumblr_lu2jafkhcF1qbiysso5_250.gif

п.с. Случајно да не има некој од вас на tumblr? Just curious.

не е кога ќе те допрам, него „кога ќе те фатам“.... има да те.... :icon_lol:

од кај да знам како е..тоа го имаше во коментар под песната и го копирав..у курац..:D...
--- надополнето: Nov 4, 2011 2:23 PM ---
irina-shayk-swimsuit-2011-2.jpg

И него не му е лесно.. разберете го.

оууу мама мама...и мене не ми е лесно после ова видување..разберете ме...:D

Утре од 23:15 ќе имало некој филм за Реал на Телма :)

во главните улоги кој ќе биле..:D..се шалам..ако сме у могучност ќе о глеаме, ако не ќе бараме реприза..:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom