Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ах ах Вака ќе ме убиеш Aх, кога ке те допрам Aх, кога ке те допрам Слатка моја, слатка моја Вака ќе ме убиеш Aх, кога ке те допрам Aх, кога ке те допрам Саботна вечер-забава Сите играат Најзгодната девојка овде, помина покрај мене Па мора да се охрабрам, и да и кажам Ах ах Вака ќе ме убиеш Aх, кога ке те допрам Aх, кога ке те допрам Слатка моја, слатка моја Вака ќе ме убиеш Aх, кога ке те допрам Aх, кога ке те допрам...

ах кога ќе те допрам? хаххаха коа ќе ти го стегнам

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.607
Поени од реакции
14.447
Иако се игра од 12 саатот, билетите за натпреварот со Осасуна биле распродадени. :)
--- надополнето: Nov 4, 2011 12:12 PM ---
Уживајте.. Сите 100 гола на Роналдо во дресот на Реал Мадрид..

and counting.. :))

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^
Што е ова Taio Cruz:D

П.С. Дај нека ми позајми некој една 4ка да ја става во допаѓања, па да биде ист број со постови.:unsure:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^
Што е ова Taio Cruz:D

П.С. Дај нека ми позајми некој една 4ка да ја става во допаѓања, па да биде ист број со постови.:unsure:
Хардвел екстендед микс. :D

On October 12, 1999, the United Nations appointed a newborn Bosnian boy Adnan Mevic, the human number 6.000 million. In a recent interview, Adnan, now 12 years old, said: "I would like to visit Madrid because that's where the Bernabeu is and see my favorite player, Cristiano Ronaldo". Realmadrid Foundation has reacted quickly to Adnan’s wishes and the next match of Real Madrid will host among thou
sands of spectators this very special fan. Adnan, accompanied by his mother, will travel on Saturday November 5 to Madrid to fulfill his dream.

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108
Не дека сакам да провоцирам, али го имате сретнато ова:
“You have no balls. You shit yourself when facing Mourinho! Fuck off!” - Zlatan Ibrahimovic in his autobiography on Pep Guardiola

Гифс од Лион-Мадрид

п.с. Случајно да не има некој од вас на tumblr? Just curious.

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
не е кога ќе те допрам, него „кога ќе те фатам“.... има да те.... :icon_lol:
од кај да знам како е..тоа го имаше во коментар под песната и го копирав..у курац..:D...
--- надополнето: Nov 4, 2011 2:23 PM ---

И него не му е лесно.. разберете го.
оууу мама мама...и мене не ми е лесно после ова видување..разберете ме...:D

Kajgana Shop

На врв Bottom