Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
И на детсково Класико мора црвен да имаат нашиве. И првачиња да играат против циганчињата мислам дека ќе им исклучат играч. :)

И " не лути се човече " да играат пак ќе бидеме "оштетени" ...

И нека играат почесто у овој термин, да ти почне вака убаво неделата. :D

Не сери бе, ми требаше да испијам цело пакетче шумечи таблети и два аналгина за да се свестам, и пак првите 15-тина минути гледав повеќе од 30 играчи на теренот.

Не сери бе, ми требаше да испијам цело пакетче шумечи таблети и два аналгина за да се свестам, и пак првите 15-тина минути гледав повеќе од 30 играчи на теренот.

Не сум ти ја крив што имаш ноќен живот ко Озил. Уозбили се малку. :D

Ти барем си станал, ја тек второ полувреме го фатив :D

Ај не жалете се јас во 6 сабајле си легнав и станав со аларм во 12 да ги гледам ама во прво полувреме се разочарав можев уште 1 сат да поспијам на раат :D

Ја сабајле се будам со иглата у вена од синоќа останата и глеам 12:15 на саатот,си викам на време сум се разбудил:D

А ја па сабајле... не го слушнав алармот :D :D

ајде другите, кој не пиша како стана сабајле? :rolleyes:

Jас бев на Отпор, и не знам ништо во врска со утакмицата, како не ми текна да му речам на Бране да ни стави еден видео бим .. :cool:

И сеа кој нема да играат на првово класико ?

И сеа кој нема да играат на првово класико ?
Касиљас, Рамос , Пепе , Коентрао , Ди мариа ... не знам како се добива 1 меч отсуство во купот со 2 или 3 жолти добиени . Ако е со 2 тогаш и Роналдо несмее да игра.

Jас бев на Отпор, и не знам ништо во врска со утакмицата, како не ми текна да му речам на Бране да ни стави еден видео бим .. :cool:

:icon_lol:

Вива ла револуцион :pos:

ај да почнам за првото класико...
според мене голман ќе биде Диего,а најбитниот дел за таа утакмица ќе ни биде одбраната,која не знам како моу ќе ја направи,ама ќе има 1 играч изненадување :P
пошто ди мариа не игра, модриќ ќе игра,и составот според мене би бил:
--------------Диего Л.----------------
Арбелоа- Варан-Карваљо-Марсело/Есиен
-------Кедира-Алонсо---------------
Озил--------Модриќ------CalmaCalma
-------------Бензема-------------------

после целата утакмица на хиго и подпросечното издание,бенз ќе биде прв..
Прогноза-2-0.(желба-шо и да е,само гол да не примаме дома) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom