El Bohemio
Silver Gate
И на детсково Класико мора црвен да имаат нашиве. И првачиња да играат против циганчињата мислам дека ќе им исклучат играч.![]()
И " не лути се човече " да играат пак ќе бидеме "оштетени" ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И на детсково Класико мора црвен да имаат нашиве. И првачиња да играат против циганчињата мислам дека ќе им исклучат играч.![]()
И нека играат почесто у овој термин, да ти почне вака убаво неделата.![]()
Не сери бе, ми требаше да испијам цело пакетче шумечи таблети и два аналгина за да се свестам, и пак првите 15-тина минути гледав повеќе од 30 играчи на теренот.
Ти барем си станал, ја тек второ полувреме го фативНе сери бе, ми требаше да испијам цело пакетче шумечи таблети и два аналгина за да се свестам, и пак првите 15-тина минути гледав повеќе од 30 играчи на теренот.
Ти барем си станал, ја тек второ полувреме го фатив![]()
Касиљас, Рамос , Пепе , Коентрао , Ди мариа ... не знам како се добива 1 меч отсуство во купот со 2 или 3 жолти добиени . Ако е со 2 тогаш и Роналдо несмее да игра.И сеа кој нема да играат на првово класико ?
Jас бев на Отпор, и не знам ништо во врска со утакмицата, како не ми текна да му речам на Бране да ни стави еден видео бим ..![]()