Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Florentino Pérez: "El objetivo es desestabilizar al club"
http://www.marca.com/2013/01/24/futbol/equipos/real_madrid/1359020749.html

Перез го оддржа пресот поради наводните пишувања на Марка дека двајцата капитени поставиле услов - или ние, или Мурињо. Претседателот го демантираше сето тоа на пресот, и јавно изјави дека целта на тие написи е да се дестабилизра состојбата во клубот, и дека овој прес го оддржал само поради една работа - да ги побие сите тие лажни информации.

Јасно е дека сигурно нема во јавност да изјави дека постои некаков ултиматум, али знаејќи ги Марка во последно време колку се анти-Мурињо, 99% е јасно дека тоа што го изјави Перез е точно.

Во нареднава недела преостаната од преодниов рок одма голман да се најди .Најмногу ни треба за со Манчестер дека не сакам да го гледам пинто втор дел на гол кај нас . Треба да земаме голман што нема играно ЛШ годинава е сега не знам дали може да игра ЛШ ако играл во ЕЛ годинава ако може одма да пратат понуда на челзи за Куртоа ем млад ем добар и ќе биде квалитетна замена за икер а Адан нека го пратат во втора лига да биде резервен голман на Хесус . Втора опција според мене е Рене Адлер 27 годишен доста искусен голман во последниве години е секогаш во топ 20 голмани во светот.

Во нареднава недела преостаната од преодниов рок одма голман да се најди .Најмногу ни треба за со Манчестер дека не сакам да го гледам пинто втор дел на гол кај нас . Треба да земаме голман што нема играно ЛШ годинава е сега не знам дали може да игра ЛШ ако играл во ЕЛ годинава ако може одма да пратат понуда на челзи за Куртоа ем млад ем добар и ќе биде квалитетна замена за икер а Адан нека го пратат во втора лига да биде резервен голман на Хесус . Втора опција според мене е Рене Адлер 27 годишен доста искусен голман во последниве години е секогаш во топ 20 голмани во светот.

Ти се чудам на размислувањава. Да купиме голман за двомечот со Јунајтед и да го шитнеме после а? Мислам дека Перез изјави дека нема да се купува голман зимово. Ќе мора да се задоволиме со квалитетите на Адан и да се надеваме дека Албиол и Карваљо ќе изиграат на ниво против Манчестер. :D

Ти се чудам на размислувањава. Да купиме голман за двомечот со Јунајтед и да го шитнеме после а? Мислам дека Перез изјави дека нема да се купува голман зимово. Ќе мора да се задоволиме со квалитетите на Адан и да се надеваме дека Албиол и Карваљо ќе изиграат на ниво против Манчестер. :D
какво шиткање бре ... да си остане замена за касиљас а овој антиталентов нека бега втора лига или да го шитниме ако сака некој да го купи .

какво шиткање бре ... да си остане замена за касиљас а овој антиталентов нека бега втора лига или да го шитниме ако сака некој да го купи .

Епа тоа е работата што Касиљас искрено има уште многу за бранење и никој нема да сака да биде негова замена, зашто многу е нормално дека нема да може да му фати место на Касиљас. Адан е одлична опција за замена на Касиљас и мислам дека нема потреба од купување на нов голман. Малце е глупичок да, али тоа е поради фактот што нема доволно искуство и нема изиграно голем број на натпревари. Во некои ситуации од премало искуство незнае како да се снајде и прави глупост (пример за ова е црвениот картон против Реал Сосиедад).

Aбе незнам шо не пробате да го земете Хандановик од кај нас и така ова е химната моментално во канцеларијата на Морати :
http://www.youtube.com/watch?v=y_EXG9AU0-8
:icon_mrgr:
Гарант за 2 кила мелена леблебија ке си го земете,како што поима немаат нашиве...
Башка жал ми е за човеков да игра со такви гниди околу него,+ од Шпанија сте ми омилен клуб
Поздрав

Aбе незнам шо не пробате да го земете Хандановик од кај нас и така ова е химната моментално во канцеларијата на Морати :
http://www.youtube.com/watch?v=y_EXG9AU0-8
:icon_mrgr:
Гарант за 2 кила мелена леблебија ке си го земете,како што поима немаат нашиве...
Башка жал ми е за човеков да игра со такви гниди околу него,+ од Шпанија сте ми омилен клуб
Поздрав
Јебига од асолен клуб вашиве направија мизерија .. бетер од Милан пред 5-6 години се направија со купување на стари фудбалери .

Јебига од асолен клуб вашиве направија мизерија .. бетер од Милан пред 5-6 години се направија со купување на стари фудбалери .
Абе една клетва да ги фати,не треба поише...:)

Под итно да се земе голман на позајмица кој може да игра и ЛШ. Иначе ќе ни го ебат векот Јунајтед со Адан на гол :confused:

За втората сигурно ќе се врати, се ми иде дека ова е некаков трик на Мурињо :)

За втората сигурно ќе се врати, се ми иде дека ова е некаков трик на Мурињо :)
Зошто би бил трик? Голман е, не е Роналдо па ќе им ја заебе тактиката ако го стае у последен момент :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom