Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Која црна намера бе, немој да ме јебеш.
Многу мрзам вакви атеншн хор судии. Лани со кој беше (мислам Виљареал) она гомноно што има брат близнак, на Озил зашто му аплаудираше му даде директен црвен. Ебате комплексашите.

После овие партии на Варан, Рамос треба да се подзапраша малце како треба да изгледа одличен стопер.

Икер повреден, 2ца суспендирани... Не ве потценувам, ама ве очекува тежок двомеч со Малага. :giggle:
Не глуми бе. Признај дека го потплативте судијава денеска да дели црвени, за барем малку да имате надеж дека ќе дојдете до финале :D

Честито пласман прво во купов, туку ме интересираше каква е ситуацијата со Икер???Зошто читам по фб дека заработил повреда и можеби имал некаква скршеница?? Има некое инфо за тоа??

Честито пласман прво во купов, туку ме интересираше каква е ситуацијата со Икер???Зошто читам по фб дека заработил повреда и можеби имал некаква скршеница?? Има некое инфо за тоа??

Без предвремени радости. :D

Икер неофицијално има повреда на палецот на левата рака, без фрактура, и ќе му треба само недела-две одмор.

Лекарски тестови ќе има утре.

Ма да еве го со гипс:

BBVKM31CIAAnFUp.jpg

попе не радви се превреме дан се разочараш :D

Албиол се повампири, Карваљо исто. Проблеми ќе има Мурињо да го одбере стоперскиот тандем помеѓу Карваљо, Албиол и Варан. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom