Шурикен
Hard Core !
- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 6.559
- Поени од реакции
- 4.072
Одличен конкурент. Ама не би рекол сепакDavid Beckham другарче![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одличен конкурент. Ама не би рекол сепакDavid Beckham другарче![]()
И јас не би плачел да зимам 10 мил плата годишно...и мурињо е крив за невклопувањето на Кака
кога можеше константно да ги форсира Бензема, Ди Марија, Озил... и покрај беднта форма зошто не и Кака
нивните односи се далеку од идеални според мене но Кака не е мало дете да плаче кај медиумите затоа имам почит кон него
не е до парите Кака е голем човекИ јас не би плачел да зимам 10 мин плата годишно...![]()
Да бе, мравка не гази, и што не интересира нас каков човек е, не е ова реално шоу Велики Брат, па да не занима карактерот.Од него се бара да го игра за тоа што е платен.не е до парите Кака е голем човек![]()
нигде не реков дека ги оправда очекувањата и ја заслужи високата платаШ
Да бе, мравка не гази, и што не интересира нас каков човек е, не е ова реално шоу Велики Брат, па да не занима карактерот.Од него се бара да го игра за тоа што е платен.![]()
А што ти значи тогаш тоа дека бил голем човек?нигде не реков дека ги оправда очекувањата и ја заслужи високата плата
Ваљда му отиде прстот, палецот. Арбелоа место да ја шутне топката, му ја собра раката.А што се деси со Икер?Не гледав тогаш...
Озбилно нешто или?