Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
хахахха се јави петелов со бесна фризура ..директен црвен :D
едит: не се јави само тој туку и голманот наш :D колку ми е смешен посмешен дури од Пинто ми е со киксовите негови .

Абе ајде ни ги испокршија играчиве, ниту еден црвен не добија Валенсија, на Ди Мариа на крај му дава црвен ебате судијата!

Циганчето Марија и петлето треба да добијат педагошка од Мур. Станаа звезди да им ебам и ќе се курчат.
Се заебаваш??? За што заслужи директен црвен Ди Мариа? Не го удре, само ја подигна ногата, ако не му го поништат ова ќе биде жива брука.
А тоа копилето Переира нога да скрши!

Се заебаваш??? За што заслужи директен црвен Ди Мариа? Не го удре, само ја подигна ногата, ако не му го поништат ова ќе биде жива брука.
А тоа копилето Переира нога да скрши!
Што има да бе да ја крева...цело време трча клоца провоцира. Јес да и Переира заслужи ама ме нервира кога ќе ги видам нашиве какви глупи работи прават и добиваат смешни картони. Зошто Варан не добие глуп картон? Дечкото си игра и си кулира.... овие нашле правда да делат.

Зборете што сакате ама црвениот на Di Maria си е чист како солза, имаше намера, мал контакт и диркектен црвен, сосема заслужено

Не го кривам Ди Мариа, секунди пред да го добие црвениот доби класичен шамар од 10-ката на Валенсија, па потоа истиот и Роналдо го акна по нозе...

Што има да бе да ја крева...цело време трча клоца провоцира. Јес да и Переира заслужи ама ме нервира кога ќе ги видам нашиве какви глупи работи прават и добиваат смешни картони. Зошто Варан не добие глуп картон? Дечкото си игра и си кулира.... овие нашле правда да делат.

Брат како бе да не крева кога цела утакмица го маваа. На крај кога ги соблече штуцните цели коленици му беа со крв и рани. На него и на Роналдо нозете им ги ебаа. На Коентрао црвениот не беше негова кривица, тој беше заслужен, али не беше он крив. Во обид да изблокира центаршут топката го погоди во рака.

Како и да е рутиниран натпревар. Го направија токму тоа што се бараше од нив. Да не беше црвениот на Коентрао немаше да примиме гол и ќе си тепавме рутинирано. Изигравме многу добро во одбрана утакмицава. Варан е цар! :cuc:

Изгледа комично, посебно ако е директен црвен.
Ако е втор жолт, тогаш има основа. Ди Марија имаше намера, така да може да му се даде жолт. Е сега, Переира што се изглупира и се мавна во Ди Марија Стајл :D тоа е друго.

Иначе никој не го спомна голмаништево што го имамо, ебате токмакот.

И Варан-Албиол да биде тандем позади, јеби и Пепе и Рамос :D Да не беше килајцава на гол, 4 утакмице по ред без примен гол ќе бевмо со Варан-Албиол :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom