Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
^ Шо е најтрагично... и Реал Б исто 7+ го играв во саботата...
Патем.
Реал Мадрид & Реал Мадрид Б - Викендов...папппаппау :)

^ Шо е најтрагично... и Реал Б исто 7+ го играв во саботата...
Патем.
Реал Мадрид & Реал Мадрид Б - Викендов...папппаппау :)
Десетка со кромид :pos:

Ми се темни кога ќе прочитам како он бил промашен трансфер...како не се снаоѓа во Реал...а он уствари ни е играч со најдобра контрола на топка, пас, визија...а и реално највеќе трча и се труди кога е на терен, за разлика од некој други.Ѕверка е! :-)

За да трча највеќе можевме и етиопиец од нива да земеме, што сакате кажете али сега за сега не ги оправда парите.
Пополека си ја дига формата, а за да кажеме дека е промашен трансвер ќе треба да почекаме уште некое време.

Абе ебачи и ебачице ...никој не спомна дека Озил е во страшна форма и дека ни е најдобриот играч моментално. :unsure:
Пред неколку месеци беше ваков:confused: а сега се препороди и е ваков:eek: а по натпреварот со манчестер ќе биде :гик: :D

Абе ебачи и ебачице ...никој не спомна дека Озил е во страшна форма и дека ни е најдобриот играч моментално. :unsure:

and there is the reason...

n_real_madrid_mesut_ozil-5536446.jpg

Нова џенцка има, и оваа е помлада од него спротивно на претходната. :D За разлика од Рамос кој фати милфица и сеа паметот не знае кај му е. :icon_lol:

and there is the reason...

Нова џенцка има, и оваа е помлада од него спротивно на претходната. :D За разлика од Рамос кој фати милфица и сеа паметот не знае кај му е. :icon_lol:

Да ти ибам трачарот прв си за вакви жолти вести :pos:
--- надополнето: 22 јануари 2013 во 20:07 ---

Маестро. :свиркам:

Колку и да го критикувам Кака, може сум у право - може и не. Ама дека не познавам играч што пласира подобро од него, дефинитивно не познавам. Секоја му чест за тој дел од играта.

Колку и да го критикувам Кака, може сум у право - може и не. Ама дека не познавам играч што пласира подобро од него, дефинитивно не познавам. Секоја му чест за тој дел од играта.
Е то.......чоек шо од 30 м без гајле ти дават гол само со пласиран удар.Мн појаки играчи од енго го немале тој сегмент....За почит стварно :)

David Beckham другарче :icon_mrgr:

Да ама таа плата што ја зима само за добро пласирање на топки е преголема. Никогаш не сум ги оспорувал неговите квалитети, но факт е дека ни пола од тие 65 милиони не оправдал. Штета. Ќе речете ај бе шо ти е гајле не ги даваш ти од џеб тие пари, ама не е така. Колку е поскап играчот толку повеќе се очекува од него. Среќа Роналдо ги оправда средствата платени за него, дури и повеќе од тоа, иначе ќе беше калакурница.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom