Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Шо си се фатил па ти за Роналдо бе, ко Роналдо за судијата. :D

Реално да, и Роналдо овие 2 утакмици (и покрај головите) се вклопува во сивилото. Му бега топката, едвај шутира... Али е Роналдо, јбг, од нигде никаде ќе даде гол, ќе спаси...

Он е играчот што најмалку треба да го критикуваме сезонава...
Да Роналдо е Роналдо,секако дека пофалби има многу повеќе за него отколку критики,ама да не се правиме дека и тој нема одредена кривица.

Иначе истово ми се дешава и мене на Фифа со Реал.Сега фали само уште да изгубиме на Бернабеу од Малага 2-8 и Роналдо,Кедира и Рамос да добијат црвени:sick:

Ако не играше Модриќ прво полувреме,незнам кој играше.До пасот кој го згреши за голот нивни,тие 25 минути му беа најдобри од кога дојде во Реал.Па и после тој пас,воопшто не беше толку лош,колку шо го инагрдифте.

Друг факт е,дека ,како што спомнав погоре,на Реал веќе 10 години,им фали проклета ОДБРАНА.Заклучно финалето 2002 со Бајер Леверкузен,и бркањето на Јеро,човече...35 утакмици можам да набројам од круциално значење каде примаме голови поради ПРОКЛЕТАТА ОДБРАНА,иако сме дале 2-3 гола,што некој во 5 утакмици не мојт да дајт.
Полу финалето со Јуве во Торино,2003,четвртфиналето со Баерн наредната година(11 секунда :facepalm:),Четвртфиналето со Монако(леле,какви голој на таја утакмица се примаја) ,сите двомечи со Лион,сите меча против Барселона,од киксовите на Карлос и Салгадо,бламажата на Рамос,па до годинашнава представа на Пепе при првиот нивни гол.Ланското полуфинале со Баерн,Борусија годинава.....На сите овие утакмици Реал дава по 2-3 гола,и пак не мојт да победит.Сте запнале Модрич,Кака,Алонсо.....Не е до нив. Одбрана неаме стабилна....ако ојме по логиката дека нападот е најдобра одбрана,тоаш и одбранава е најдобар напад.И чудна работа,како се познават уште 5 минути пред да се примит гол,дека ќе примиме гол.Аце реал напиша погоре 7 минути пред да паднит голот,јас го искључив стримот ко почнаја со пресинг.Аматерски движења,некоординираност страшна....апла се познават дека ќе се примит гол.

Со јака одбрана и слаб напад се победвит,со слаба одбрана и јак напад,богами НЕ :)

Со јака одбрана и слаб напад се победвит,со слаба одбрана и јак напад,богами НЕ :)

Ја порекнуваш онаа народната "Нападот е најдобра одбрана"
;)

А да ги бувнат на плата малце да видиш како че трча тогаш .
Има по десет гола на утакмица да даваат мамето нивно капиталистичко .Во то газојте само за пари се отворени а за резултат к*р ги боли
Малку зимат, треба да им се покачат платите на сите :tapp::pos:

после перфектна сезона со 100 поени да паднеш на вакво ниво не е објасливо ова

Вие пак ќути заигравте ЛШ после долго време .. ама кај и да е ќе наебате пак ќе ве вратат Сериа Б :D
Море заеби ти Б не се враќаме таму веќе туку со душа чекам со вас да се паднеме 1/8 фиале ЛШ :D :vozbud:

Море заеби ти Б не се враќаме таму веќе туку со душа чекам со вас да се паднеме 1/8 фиале ЛШ :D :vozbud:
по голема глупост немам чуено

Не ми се влага во фан клубов веќе. Се препуни со "стручњаци" и со "стручни мислења". :facepalm:

Ми се сере од некои. :)
Лани во цела сезона имавме 6 кикса, сега се изедначивме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom