Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
S%C3%BAper_Bal%C3%B3n_de_Oro.jpg

Колку да се пофалиме дека јо поседуваме уникатната супер златна топка (y)

Од 20:00 саат сега на SportKlub+ ќе го даваат натпреварот Гуадалахара - Реал Мадрид Б. Ќе може некој да извади состав? Се надевам дека ќе тепаат, башка и 2ка на спортска ги имам. :)

А бе ве заебаваат.Прво Роналдо несреќен,па Касиљас не среќен,па Рамос не среќен,па чистачката на Бернабе несреќна мажот дома не и давал итн. само за посети на страната/тираж на весникот/рејтинзи за телевизијата

А бе ве заебаваат.Прво Роналдо несреќен,па Касиљас не среќен,па Рамос не среќен,па чистачката на Бернабе несреќна мажот дома не и давал итн. само за посети на страната/тираж на весникот/рејтинзи за телевизијата
Море то сеа со татко ми на ручек праефме муабет...дан го лапните вие.... :)

Море то сеа со татко ми на ручек праефме муабет...дан го лапните вие.... :)
Реално мило би ми било да го лапниме.. на Рамос мислев де :D
ама не ми се верува дека ќе си иде.Ама ако си иде со раширени раце ќе го дочекаме
article-0-127877E8000005DC-625_634x313.jpg

Не се заебавајте и вие бре. Какво продавање на Рамос. Ни на крај памет не ми дојде дека ќе посака некој да замине од Реал. Проаѓа низ лош период, не е во најдобра форма, ама не заборавајте дека се работи за РАМОС, не за било кој пролазен играч. Ќе се врати, а ова со шпекулациеве дека е префрлен во Реал Б се чиста катастрофа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom