Фан Клуб: Реал Мадрид

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Колку да се пофалиме дека јо поседуваме уникатната супер златна топка (y)

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Од 20:00 саат сега на SportKlub+ ќе го даваат натпреварот Гуадалахара - Реал Мадрид Б. Ќе може некој да извади состав? Се надевам дека ќе тепаат, башка и 2ка на спортска ги имам. :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Наградно прашање: Кој има послаба одбрана... Кастиља или првиот тим?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
А бе ве заебаваат.Прво Роналдо несреќен,па Касиљас не среќен,па Рамос не среќен,па чистачката на Бернабе несреќна мажот дома не и давал итн. само за посети на страната/тираж на весникот/рејтинзи за телевизијата

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
А бе ве заебаваат.Прво Роналдо несреќен,па Касиљас не среќен,па Рамос не среќен,па чистачката на Бернабе несреќна мажот дома не и давал итн. само за посети на страната/тираж на весникот/рејтинзи за телевизијата
Море то сеа со татко ми на ручек праефме муабет...дан го лапните вие.... :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Море то сеа со татко ми на ручек праефме муабет...дан го лапните вие.... :)
Реално мило би ми било да го лапниме.. на Рамос мислев де :D
ама не ми се верува дека ќе си иде.Ама ако си иде со раширени раце ќе го дочекаме

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ако има некој да зезнеме за 40милиончиња за Рамос. Пешки ќе им го однесам ако треба и до Русија :icon_lol:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не се заебавајте и вие бре. Какво продавање на Рамос. Ни на крај памет не ми дојде дека ќе посака некој да замине од Реал. Проаѓа низ лош период, не е во најдобра форма, ама не заборавајте дека се работи за РАМОС, не за било кој пролазен играч. Ќе се врати, а ова со шпекулациеве дека е префрлен во Реал Б се чиста катастрофа.

Kajgana Shop

На врв Bottom