Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Значи сами си се заебувате. Прво јадите цела сезона дека од барса играва е за нигде кружа 90 мин околу 16, и сеа дојде Шпанија иста игра ама ви било интересно и убо за гледање :confused:

Значи сами си се заебувате. Прво јадите цела сезона дека од барса играва е за нигде кружа 90 мин околу 16, и сеа дојде Шпанија иста игра ама ви било интересно и убо за гледање :confused:
Значи не е кажано дека КРУЖЕЊЕТО Е УБАВО ЗА ГЛЕДАЊЕ туку некои убави пасови и напоменав пример- на кој пас од таа утакмица, нели беше форум...

^ Нема потреба од зборови
91cecd8555cd0cfca2d3d6eac85c3024.jpg

Real Madrid announces International Tender of Architectural Ideas for stadium remodelling

Кедира ви е злато вреден играч....и што е најдобро како старее така подобар станува....А и каква женска има...ама тоа е друга ствар....:)

Шала на странa го пратам одамна,дур беше у Штутгарт,али денеска е моментално светска класа,со Швајни у репрезентација се газди на теренот....Огромна улога има во успехот и на Реал и на репрезентацијата...

Ај да не читам мн мн постови нека ме информира некој има некој нов играш 90 - 100 % што е купен и некое инфо кој си оди ? да бидам у тек :)

Ај да не читам мн мн постови нека ме информира некој има некој нов играш 90 - 100 % што е купен и некое инфо кој си оди ? да бидам у тек :)

Мене ме побараја, некни скаути имаше ко одев на факултет ме следеа, стигна понуда ама се думам шо да му речам :cautious:

Нема ништо ново. Се обидуваат да исчистат некој отпад од тимот ама нешто слабо им иде. Сигурно ќе си одат 3-4 играчи, оние што се на позајмица претежно. Има многу шпекулации, ништо сигурно сеа за сеа. Иначе познавајќи му ги делата на Перез откако дојде како претседател неможе а да не фрли 30+ милиони за играч преку лето. Ќе лапнат некој скап 100%.

Нема ништо ново. Се обидуваат да исчистат некој отпад од тимот ама нешто слабо им иде. Сигурно ќе си одат 3-4 играчи, оние што се на позајмица претежно. Има многу шпекулации, ништо сигурно сеа за сеа. Иначе познавајќи му ги делата на Перез откако дојде како претседател неможе а да не фрли 30+ милиони за играч преку лето. Ќе лапнат некој скап 100%.

Ондак Бокица ќе го гледаме од септември :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom