Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи не е кажано дека КРУЖЕЊЕТО Е УБАВО ЗА ГЛЕДАЊЕ туку некои убави пасови и напоменав пример- на кој пас од таа утакмица, нели беше форум...Значи сами си се заебувате. Прво јадите цела сезона дека од барса играва е за нигде кружа 90 мин околу 16, и сеа дојде Шпанија иста игра ама ви било интересно и убо за гледање![]()
Ај да не читам мн мн постови нека ме информира некој има некој нов играш 90 - 100 % што е купен и некое инфо кој си оди ? да бидам у тек![]()
Мене ме побараја, некни скаути имаше ко одев на факултет ме следеа, стигна понуда ама се думам шо да му речам![]()
а шо мислиш интересен ли си ?Мене ме побараја, некни скаути имаше ко одев на факултет ме следеа, стигна понуда ама се думам шо да му речам![]()
а шо мислиш интересен ли си ?
Нема ништо ново. Се обидуваат да исчистат некој отпад од тимот ама нешто слабо им иде. Сигурно ќе си одат 3-4 играчи, оние што се на позајмица претежно. Има многу шпекулации, ништо сигурно сеа за сеа. Иначе познавајќи му ги делата на Перез откако дојде како претседател неможе а да не фрли 30+ милиони за играч преку лето. Ќе лапнат некој скап 100%.Ај да не читам мн мн постови нека ме информира некој има некој нов играш 90 - 100 % што е купен и некое инфо кој си оди ? да бидам у тек![]()
Нема ништо ново. Се обидуваат да исчистат некој отпад од тимот ама нешто слабо им иде. Сигурно ќе си одат 3-4 играчи, оние што се на позајмица претежно. Има многу шпекулации, ништо сигурно сеа за сеа. Иначе познавајќи му ги делата на Перез откако дојде како претседател неможе а да не фрли 30+ милиони за играч преку лето. Ќе лапнат некој скап 100%.