Фан Клуб: Реал Мадрид

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Selling the family Silva: Cash-strapped AC Milan poised to give up their prized asset

Рамче десно :vozbud:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Почина Пахињо, легенда на Реал Мадрид

Се чини дека оваа 2012 година ќе биде црна за мадридистите, со оглед на тоа дека се опростија од неколку свои легенди во последниот период. Мигел Фернандез Фернандез, познат како Пахињо, вчеравечер почина во Мадрид, на 89 годишна возраст.

Пахињо го носеше белиот дрес во периодот помеѓу 1948 и 1953 година. Покрај тоа, играше и за Селта, Депортиво и Гранада. Беше член и на Шпанската репрезентација. Клубот денес испрати официјално писмо со сочувство до неговата фамилија и се соедини со болката кон неговите најблиски.

R.I.P.

Превземено од ФанКлуб Реал Мадрид на фб

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Најверојатно кога ќе се врати на припреми во Мадрид Ди Мариа ќе го продолжи својот договор до 2018 година, таман до својата 30та година кога нема да може да спринта повеќе. :D И секако
ќе зима и поголема плата. Мислам дека тоа ќе биде најдолгиот договор моментално (Икер и Рамос до 2017), што доволно говори колку го почитуваат.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Како и во изминативе 3 лета, пак Маикон се спомнува. :D

Бев ептен против негово доаѓање, особено за тие 30 милиони тогаш, али сеа ко што се информацииве дека би коштал 7-10м , на две години да го земеме ко Карваљо не би имал против, таман Карвахал до тогаш да „порасне“. Или пак пошто го сакале Гаго, Гаго + 5 мил... :D

Инаку, шта се тиче Карваљо, најверојатно ќе цепа у Спортинг Лисабон.

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Како и во изминативе 3 лета, пак Маикон се спомнува. :D

Бев ептен против негово доаѓање, особено за тие 30 милиони тогаш, али сеа ко што се информацииве дека би коштал 7-10м , на две години да го земеме ко Карваљо не би имал против, таман Карвахал до тогаш да „порасне“. Или пак пошто го сакале Гаго, Гаго + 5 мил... :D

Инаку, шта се тиче Карваљо, најверојатно ќе цепа у Спортинг Лисабон.
Па нас то и не ни менува многу дали ке е 30 м...или 7 м , а и сите знаеме дека тоа и на чичко Перез е му прави некој големи главоболки...:D

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Пепе(y)
1.20 коефициент дека Роналдо на полувреме мења од долги во кратки ракави:D

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Дај да го шиткаме дрвоно на арапите дур уште држи цена :icon_lol:

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Не бе, тој ќе го напушти фудбалот после оваа утакмица. Тоа е најдоброто за него што му го препорачуваат експертиве на форумот.:tapp:
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 22:11 ---
Зборете што сакате ама Кедира игра за ниво повеќе за Германија одколку за Реал. Сеа не знам дали Лев го искористува максимално а Моу потфрла, сепак дечкото има многу повеќе потенцијал. Не за џабе 70% од навивачите на Реал би го смениле него со некој подобар мидфилдер за партнер на Алонсо.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
^дечко зошто зимаш дрога коа ти шкоди? :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не бе, тој ќе го напушти фудбалот после оваа утакмица. Тоа е најдоброто за него што му го препорачуваат експертиве на форумот.:tapp:
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 22:11 ---
Зборете што сакате ама Кедира игра за ниво повеќе за Германија одколку за Реал. Сеа не знам дали Лев го искористува максимално а Моу потфрла, сепак дечкото има многу повеќе потенцијал. Не за џабе 70% од навивачите на Реал би го смениле него со некој подобар мидфилдер за партнер на Алонсо.
Брат, не заебавај. Можеби е до тебе, ти различно глеаш кога игра у Реал со ова сега. :)

У Реал ваљда не си сконцентриран на неговата игра, а овде кога ја глеаш Германија, акцентот ти е баш на Кедира и Озил. Ова бар, по мене кажувам, кај мене е така кога ја глеам Германија.

Можеби изгледа поразлично овде оти има неуморен вол за партнер - Швајни, нешто што у Реал го нема. Сепак Чаби е комплетно различен профил од Швајне. :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Кошаркариве изглеа ќе ја сјебат клучната утакмица, а и баш кога ги изиграв јас малер ги фати.:)

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Брат, не заебавај. Можеби е до тебе, ти различно глеаш кога игра у Реал со ова сега. :)

У Реал ваљда не си сконцентриран на неговата игра, а овде кога ја глеаш Германија, акцентот ти е баш на Кедира и Озил. Ова бар, по мене кажувам, кај мене е така кога ја глеам Германија.

Можеби изгледа поразлично овде оти има неуморен вол за партнер - Швајни, нешто што у Реал го нема. Сепак Чаби е комплетно различен профил од Швајне. :)
Повеќе му е дозволена да игра со некоја слобода таму, гледам повеќе шутира, додава , прави продори. У Реал тоа не го прави толку често, а и баш на тоа што сум сконцентриран на него повеќе гледам разлика не обратно. Ваљда Мурињо го лимитира на тоа што е па повеќе акцент паѓа на Алонсо. Како и да е Швајни, Густаво и Кроос им го ебаа мамето во ЛШ на средината а Швајни не беше ни во добра форма. Јбг нешто не ми штима во средниот на Реал, а еден од Алонсо и Кедира е.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Повеќе му е дозволена да игра со некоја слобода таму, гледам повеќе шутира, додава , прави продори. У Реал тоа не го прави толку често, а и баш на тоа што сум сконцентриран на него повеќе гледам разлика не обратно. Ваљда Мурињо го лимитира на тоа што е па повеќе акцент паѓа на Алонсо. Како и да е Швајни, Густаво и Кроос им го ебаа мамето во ЛШ на средината а Швајни не беше ни во добра форма. Јбг нешто не ми штима во средниот на Реал, а еден од Алонсо и Кедира е.
Кедира едно шутирање што има, а и правење продори...бољи и што е лимитиран. Покрај Роналдовци и Марии он ли да се занесува.

Kajgana Shop

На врв Bottom