Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
pro_photo1337047575.jpg

pro_photo1337048424.jpg

Real Madrid
Los jugadores: "Estamos convencidos de que Higuaín se va a quedar aquí"
Играчите:Убедени сме дека Игуаин ќе остане

Дечки ај да ве прашам нешто , како се справивте со заминувањето на Раул од вашиот клуб ? Многу слична е состојбата со Алекс Дел Пиеро кај нас во моментот, и е многу тешко таква легенда на клубот да ја испраќаш во друг клуб. Освоивме титула но сите сме тажни , пцуеме и управа и се... како беше да го гледате Раул во Шалке на пример, да знам што да очекувам.... Поздрав

Дечки ај да ве прашам нешто , како се справивте со заминувањето на Раул од вашиот клуб ? Многу слична е состојбата со Алекс Дел Пиеро кај нас во моментот, и е многу тешко таква легенда на клубот да ја испраќаш во друг клуб. Освоивме титула но сите сме тажни , пцуеме и управа и се... како беше да го гледате Раул во Шалке на пример, да знам што да очекувам.... Поздрав

Да си глеаш здравјето и да си глеаш па фудбал, тоа е тоа отишол тешко не тешко тоа е :)

На мене лично како омилен играч ми беше тешко да го гледам во друг клуб, сакав да се пензионира во Реал. Едно време ја пратев секоја утакмица на Шалке и се радував на неговите голови како на тие кога ги даваше за Реал. Сега ќе оди во Ал Сад и ќе биде потешко за да се гледа на ТВ.
Јас сеуште го чекам денот кога ќе се врати на Бернабе, дали како играч или ќе му дадат некоја функција во клубот ќе видиме.

Литро ракија и све ќе ти е равно.:D

Дефинитивно. Тој и Кедира во средина :drk:

Нее, јас мислам дека со Чаби во средина чуда ќе прават. :) А ќе има и многу простор за ротации. Најдобар играч во светот сезонава на таа позиција, во топ 3 играчи сезонава во Премиер лига според мене. Каква само работа ќе свршат Мурињо и Перез ако го донесат, мада сега за сега тоа за мене е научна фантастика, али се е можно.

Нее, јас мислам дека со Чаби во средина чуда ќе прават. :) А ќе има и многу простор за ротации. Најдобар играч во светот сезонава на таа позиција, во топ 3 играчи сезонава во Премиер лига според мене. Каква само работа ќе свршат Мурињо и Перез ако го донесат, мада сега за сега тоа за мене е научна фантастика, али се е можно.
Khedira

tumblr_m3h5y9AxQR1r0gdzg.jpg

Пак ке напоменам. Реал не е најдобри 11.

Што сте запнале по Мело.

Пак ке напоменам. Реал не е најдобри 11.

Што сте запнале по Мело.
Ни требаат агресивни играчи за средина. Дефинитивно би го ставил прв состав, Пепе ќе се прекомандува во средината како ДМ, а Мело ќе му биде партнер. Кедира ќе оди нешто понапред, Чаби Алонсо ќе игра десно крило, Коентрао лево, а како најистурен би бил Ибрахимович. Одбрана Рамос, Ќелини, а бекови ќе се Маикон и Ричардс. Роналдо, диМариа, Игуаин, Бензема, Озил, сите тие може да се продадат не ни требаат. Ај тогаш да видам кој ќе ги помине. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom