Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зборот ми е дека беше катастрофа во Арсенал. Таму играше повеќе сам на сам со противнички играчи и му ја кршеа кичмата нонстоп. Во Сити има два ДМ на располагање така да секогаш игра удвоен, ретко кога има потреба да солира во одбрана и затоа е на лик подобар. Иначе тешко срање е Клиши, џабе го правите јак само кога не е.
Клиши игра во Ман.Сити сега.... и далеку подобро игра,отколку тоа што беше во Арсенал..
Дечки ке има чистка на лето.
Како што пренесуваат медиумите списокот на Мурињо се состои од следниве играчи:
Голман: Тибо Куртоис(Челзи).
Одбрана: Ван дер Вил (Ајакс),Пишчек(Борусија Дортмунд), Тиаго Силва (Милан), Бранислав Иванович (Челзи), Томас Вермален (Арсенал), Андре Ираола (Атлетик Билбао).
Среден ред: Лукас Моура(Сантос), Хави Мартинез (Атлетик Билбао), Јан М'Виља(Лил), Аксел Вител(Бенфика), Лукас Биглиа(Андерлехт).
Напад: Љоренте(Атлетик Билбао), Фалкао(Атлетико Мадрид), Џеко(Манчестер Сити), Кавани( Наполи).
Дечки ке има чистка на лето.
Како што пренесуваат медиумите списокот на Мурињо се состои од следниве играчи:
Голман: Тибо Куртоис(Челзи).
Одбрана: Ван дер Вил (Ајакс),Пишчек(Борусија Дортмунд), Тиаго Силва (Милан), Бранислав Иванович (Челзи), Томас Вермален (Арсенал), Андре Ираола (Атлетик Билбао).
Среден ред: Лукас Моура(Сантос), Хави Мартинез (Атлетик Билбао), Јан М'Виља(Лил), Аксел Вител(Бенфика), Лукас Биглиа(Андерлехт).
Напад: Љоренте(Атлетик Билбао), Фалкао(Атлетико Мадрид), Џеко(Манчестер Сити), Кавани( Наполи).
Mou: "We don't want or need a new squad. Two players will suffice to make the team stronger."Колку ќе се заебеме ако направиме големи промени на лето.
Не е Мурињо од вчера па да го смени тимов. Ама нормално е да дојдат барем двајца играчи летово. Десен бек ни треба како леб, а уште еден играч ако дојде би требало да е играч за врска. А ако замине недај Боже Игуаин, ја сум за Фалкао.Колку ќе се заебеме ако направиме големи промени на лето.