Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ако имаше натпревар со згуснатиов распоред вреден за губење, тогаш беше токму овој.

Со погоре кажаново, стварно не ми е јасно зашто Зидан не експериментираше и не интегрираше некои нови играчи, отколку да излезе и на овој натпревар со истата 11ка од претходните 9 натпревари.

Винициус, Феде и Одегард ги заборавивме како изгледаат.
Одегард човекот после натпреварот останал на терен да тренира.

Имаат цела недела да се одморат и од следен викенд да пробаат да ја стигнат бодовнава разлика со Атлетико.

Ако имаше натпревар со згуснатиов распоред вреден за губење, тогаш беше токму овој.

Со погоре кажаново, стварно не ми е јасно зашто Зидан не експериментираше и не интегрираше некои нови играчи, отколку да излезе и на овој натпревар со истата 11ка од претходните 9 натпревари.

Винициус, Феде и Одегард ги заборавивме како изгледаат.
Одегард човекот после натпреварот останал на терен да тренира.

Mислам дека е стандардно играчите кои не играле на мечот, да направат кондициски тренинг потоа. Сем ако не правел кој знае што екстра.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Mислам дека е стандардно играчите кои не играле на мечот, да направат кондициски тренинг потоа. Сем ако не правел кој знае што екстра.
Искрено појма немав дека вакво нешто постои, али со оглед на тоа дека е сам.. кажува доволно за посветеноста на другите.
Иначе да, најверојатно кондициски тренинг изработува.

Ха, сигурно си видел, само не ти останало во меморија. Често во пост меч интервјуата што ги прават на терен, позади се гледа како го одработуваат тренингот.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Чоло нема муда за големи утакмици и тоа е тоа.
Пак се класа над Реал и Барса годинава
. Уствари додека не се врати Хазард ќе им парираме, после пак ќе кренат бодовна разлика.

Screenshot_2021-01-15-13-04-28-1.png

Да не испадне дека го хејтам без веза, али не верувам у случајност...

Ми се свиѓаше до некаде кога Зизу ги зацементира на клупа Бејл, Хамес, Иско, првите двајца и избрка, ради незалагањето и очигледен пад на форма. Али ова со Хазард зашто продолжува да го прави не ми е јасен. Не си е доследен на своите сфаќања. Ваљда пошто он инсистираше за трансферот, при што го поеба и играчот (што одлично му идеше у претходниот клуб) , а и Реал (100 мил и 35 мил по сезона).

Пак ќе кажам може Винициус не е ЦР7 или Роналдињо, ама е далеку далеку поопасен од Хазард, поготово кога ќе почне од прва минута и у старт ќе се развие таква игра што он постојано ќе врши притисок врз противничкиот тим по нивната десна страна. Т.е. нема да гледаме од прва минута пресинг на гостинскиот десен бек во наша половина. Хазард верувам дека противничкиот тим го зима со најмала опасност, повеќе Менди знае да направи проблеми по таа страна него ли овој.

Дур не го седне на клупа ако треба и 10 натпревари здрав, и да си поврати психичка а најповеќе физичка форма, ќе се мучи тимов, тоа е.

Кога ќе ми текне како 50 гола годишно ни доаѓаа од таа страна :))

Нешто што не ми е јасно е Валверде. Непрепознатлив е. Стагнира со развивањето. Му го заборавив и лицето како му изгледа. Исто и Одегард. Дали е до нив дали е до Зидан..

Нешто што не ми е јасно е Валверде. Непрепознатлив е. Стагнира со развивањето. Му го заборавив и лицето како му изгледа. Исто и Одегард. Дали е до нив дали е до Зидан..
Валверде откако се врати од повреда игра по просек 20 минути на натпревар, на последните осум натпревари само два пати беше првотимец. Одегард исто, откако се врати од повреда одигра само шест минути на шест натпревари, нешто што воопшто не го заслужува играч кој лани беше најдобар асистент во лигата после Меси. Нормално е дека ќе им падне формата.

Јасно е дека Зидан ги форсира истите играчи кои му донесоа успех на трите најважни натпревари сезонава (Интер, Менхенгладбах и Севиља), но колку и да се добри Модрич и Крос сепак моментално не се играчи кои би можеле да одиграат десет натпревари на високо ниво. Овие натпревари кога имавме згуснат распоред мораше Валверде и Одегард да добијат повеќе шанса во прв состав.

Ужасна лага е ова, до март е договорот да бидат исплатени парите, и секако истите ќе бидат. Не е ова Јувентус, криминалната банда, прикане мој.
Не плаќајте нека се врати, простено му е.

Зидан со глава у ѕид оди...тие играчи шо ги купија не ги игра си ги чува а овие очајниве секоја утакмица стартери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom