Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 182415

На одмор во Дубаи, најстариот син Бензема ги слика :icon_lol:
знаеш како е, првиот син е најмногу сакан...па да не ве чуди зошто игра у Реал секогаш ,а на Ензо еднаш му даде шанса само :D[DOUBLEPOST=1514316278][/DOUBLEPOST]Benzema je postigao 4 gola na Santiago Bernabeu tokom cijele 2017. godine.

значи искрено, убеден сум 100%, ЈАС лично, со искуство од играње во општинска лига фудбал, дека да сум на негово место, ЌЕ ИМАМ ПОВЕЌЕ ГОЛОВИ!!!!

Што и да е, од цела година играње на домашен терен,па ќе се погоди 5 пати топката да дојде пред мене да треба само да ја шутнам во гол, на таа минутажа што ја има тој, т.е. играње НОН СТОП ВО НАПАДОТ НА РЕАЛ...

ова да не беше жално, ќе беше смешно,или какои да беше :D

Последно уредено:
Не ми е јасно што си мисли телето во целава ситуација да речит добро бе ме пцујат 90% од фановите ништо не играм ... место да земит да се средит тој си продолжвит со исто темпо , тамам е за во арсенал печен нека даде стручњакот нивни 10м и ете му напаѓач место санчез и онака ништо не мора да освојат арсенал .

Ама гледајте и на другата страна...Реал пример и да сака да го продаде Бензема.....која ќе е таа будала шо ќе сака да го купи? :D

Ама гледајте и на другата страна...Реал пример и да сака да го продаде Бензема.....која ќе е таа будала шо ќе сака да го купи? :D
Венгер :D

300мил ако Перез го сака :pos:

Наполи :)

Kepa will be Real Madrid's only January signing, they will pay the €20M buyout clause when the market opens. [AS]

Не дека не е добар и супер трансфер би бил сега во јануари, али напред нема гол кој да даде и мака мачиме со реализацијата, они тргаат само по голман.

26165232_1585161724906006_101640843186608862_n.jpg
"Hazard is waiting for Real Madrid." [AS COVER]

26168345_1585153944906784_1134120524979375652_n.jpg
"Hazard is screaming for his Real Madrid move." [MARCA COVER]

Од друга страна па, 99% ќе си дојде на лето изгледа. Одбивал да потпише со Челзи нов договор и чекал од Реал прво да го исконтактираат. Го пропуштија Мбапе што го пропуштија, али ако го пропуштат и овој нека се утепаат. Буквално им се нуди на Реал.

Kepa will be Real Madrid's only January signing, they will pay the €20M buyout clause when the market opens. [AS]

Не дека не е добар и супер трансфер би бил сега во јануари, али напред нема гол кој да даде и мака мачиме со реализацијата, они тргаат само по голман.

Прегледај го приврзокот 182753
"Hazard is waiting for Real Madrid." [AS COVER]

Прегледај го приврзокот 182754
"Hazard is screaming for his Real Madrid move." [MARCA COVER]

Од друга страна па, 99% ќе си дојде на лето изгледа. Одбивал да потпише со Челзи нов договор и чекал од Реал прво да го исконтактираат. Го пропуштија Мбапе што го пропуштија, али ако го пропуштат и овој нека се утепаат. Буквално им се нуди на Реал.

Do 2020 ima dogovor so Celzi. Taka da neveruvam deka za ispod 100m ke go dade Celzi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom