Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
И би се надоврзал дека со Зидан Бејл ногу на глава мава..пред тоа не се форсираше тој...сега има еден куп голови на глава, и е многу поопасен на скок со глава..

Тоа во никој случај не е случајно, или ради авторитето шо го има према зизу така да се понаша :P

Глејте бе со каква игра стигнавме у финале, олку среќа сме немале којзнае од кога. :sramezliv:

Мајсторов изгледа го служи фортуната. :D

Све је могуче со терористите, ако се здрави и читави Роналдо, Касемиро и Бензема, ги тепаме пак. :uzi:

Pa ne bi se soglasil deka igrata e tolku losa.
Mozebi ne napagjame kako na vremeto "g'z preku glava" i go nema toj element na agresija.
Kako i da e, igrata e postabilna vo odbrana i sredina.

Srekja, edino moze da imavme so zdrebov ...se nekoi polovichni ekipi do finale ni se pagjaa.

+ Kрос во вистински момент од сезоната се повампири и ни е ногу битна алка..свака част

одлична утакмица на Иско, без мн пимплање и со директни пасови...има потенцијал дечкото, само треба озбилно да си ја фати работава.
за Хамес немам зборови, после тоа што го прикажа минатата сезона, мислев ќе биде рамо до рамо со Роналдо и Меси, ама дечкото е катастрофа...и за тие шти викаат дека треба да ослабе, мислам дека е баш спротивно, коска и кожа е човеков, треба да стави мускули на него како Бејл и Роналдо!!

Да не се навраќаме многу на маабетите околу Роналдо, ама вчера како да не му се играше. Ја немаше таа еуфорија во него како сите останати, едноставно боде у очи.

Може само на мене таков впечаток ми остави, ама пак мафтање со раце и слично у најбитен меч, не е нималку убаво.

Глејте бе со каква игра стигнавме у финале, олку среќа сме немале којзнае од кога. :sramezliv:

Мајсторов изгледа го служи фортуната. :D

Све је могуче со терористите, ако се здрави и читави Роналдо, Касемиро и Бензема, ги тепаме пак. :uzi:
Што би рекол прекалениот Перо Момировски од Алфа, фортуната му дуваше во грб на Зидан изминативе 6 месеци. :D

Во недела Зидан треба да му даде на Арбелоа да одигра некоја минута затоа што тоа ќе му биде последна утакмица во дресот на Реал пред навивачите на Бернабе. На спартанецот му завршува договорот и нема да му биде продолжен, така да ќе остане free agent.

Од кога се врати од Ливерпул помина тука цели 7 години и иако не видовме многу од него на теренот, сепак ќе биде запаметен како еден од најблагодарните играчи, голем професионалец и вистински Мадридиста кој го сака клубот од срце.

Real-Madrids-Alvaro-Arbel-014.jpg

#GrandeAlvaro

Кејлор и Бејл го пропуштаат дуелот против Валенсија. Бејл имал болки у коленото и би требало да отсуствуе 4 дена (читај 24), а Кејлор ја сјебал ахиловата тетива и не се знае колку долго ќе биде у аут.

Аман више!!!!

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

И за кој кур играше и второ? Место он да искочи, Иско излезе.

Касиља
Данило - Варан - Начо - Арбелоа
Ковачиќ
Иско - Хамес
Васкез - Мајорал - Хесе​

Хамес да се продаде оваа лето, да му земат некој 40-50кк оти дечково не е за у Реал.

И за Бејл вака лани се збореше па еве сеа се поправи колку толку.

Абе според квалитет, дефинитивно го има за у Реал. Ама ако не го смени карактерот, џабе му е све. Очигледно дека Зидан не толерира курчење, што би рекле стариве "Нашол црква кј да се крсти".

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom