Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Hasta el final vamos Real. Браво момци, мислев ќе се деси некое срање, некоја паника, ама одлично го привршија мечот. Дисциплинирано и коска у одбрана. Бејл иако беше најзаслужен за резултатот мислам дека уште при крајот на прво почна да се губи, мислам у однос на кондиција и грчеви го фаќаа, требаше Хамес место него да влезе пошто немаше здив до крај. Браво па да ја освојат и ундецима.

Шо му стана на Хамес појма немам, каков пад на формата има не е можно, само паѓа сам се дрибла.
Нека го оправат Касемиро за финалето да не се нервирам упм.

најлошата можна комбинација со хесе и иско се остваари...Шта буде нека буде али не очекувам многу нека не изненадат

Да не останам дужен. Виде шо се случи кога влезе Хамес ? А виде како игравме до дека беше Иско ?

Анализирај игра повторно.

мора Кашемиру у финале да игра!!!!! АЈМО МОМЦИ ЗИДАН БРАТЕ ГАЗИ ГИ ГОМНАВА ОД ТЕМНАТА СТРАНА НА МАДРИД

Иначе откако влезе Џејмс, никаква игра немавмо. Иско докажа дека кога игра поедноставно и трча назад, може да биде класа играч. Ама нека продужи да се глупира, па и он ќе заврши у Сити или ПСЖ.
А за првиов, не знам што да кажем. Па чуеков не може на нозе да седи. Нема сила, ко да нема леб јадено две године. Не знам стварно што му се дешава...

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Глејте бе со каква игра стигнавме у финале, олку среќа сме немале којзнае од кога. :sramezliv:

Мајсторов изгледа го служи фортуната. :D

Све је могуче со терористите, ако се здрави и читави Роналдо, Касемиро и Бензема, ги тепаме пак. :uzi:

Глејте бе со каква игра стигнавме у финале, олку среќа сме немале којзнае од кога. :sramezliv:

Мајсторов изгледа го служи фортуната. :D

Све је могуче со терористите, ако се здрави и читави Роналдо, Касемиро и Бензема, ги тепаме пак. :uzi:
За време на утакмицата, и ја си викам истово. Најслаби смо у посачедниве неколку године, а ипак играмо у финале. Али јебеш му матер, некад и тоа треба.

Иначе Рамос каква партија изигра...ги изгази!

:pos::pos::pos:

13164242_1952604538218402_3299326549583380079_n.png

Јас не знам зашо сите трубите дека сме преслаби или немале игра. Зидан диктира темпо стрпливо, ваљда он има челични живци. Ако запнат како што беше случајот со волвзбург до 2-0, па се повлекоа и држеа игра и стрпливо градеа акции.

Денес исто, стрпливо до гол, и после лека полека - умртвување на игра и диктирање темпо. По мое ова се е замисла на Зидан, а со терористите ќе биде пекол.

AporLaUndecima !

@S_a_y_l_e_R не сакав вчера да ти пишам за да не баксузирам, али чувај го прстенот за во Милано! ;)

Плус и тимојте после крофнарот им треба годиништа да се опорават, ние и одлично пројдовме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom