Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено од модератор:
Види, овој муабет у фудбал ама ич не држи. Ти може си заљубен у Роналдо, али јас сум у Реал. Значи недозволиво е Рафа да искочи со изјава - Само Роналдо ми е незаменлив и ќе игра цело време освен кога ќе се повреди, а овој се понаша ко мртво магаре на терен. Не се живее на стара слава, и ако не играш добро ќе си седнеш на клупа. Почна и шпекулации сега

Hazard, ¿próximo galáctico blanco?

:zloo: јес да и овој мртвило беше прошливе утакмици, може му треба да смени средина. :)

r

Икер си остана паштета за слободни, да беше на гол против Малага сто посто го примавме тој слободен, само со поглед ќе ја проследеше топката.

Икер си остана паштета за слободни, да беше на гол против Малага сто посто го примавме тој слободен, само со поглед ќе ја проследеше топката.
Уште се бунеше синојка дека го маркирале, не ја видел топката :pos:

Роналдо за Марка изјавил дека од сега ќе почне да дрибла по 10 души и ќе дава минимум по 5 гола на утакмица. Слушнал дека Змејот го критикуел, па му паднало многу тешко и решил да ја врати формата :D

Ако изигра слабо (не даде барем 3 гола со маестрални дриблинзи) вечер, примадоната не се замара. Ако изигра топ, Малме се босонога екипа. У недела ако изигра слабо, пак примадоната не се замара. Ако изигра топ, зошто не дал гол у 90та, од пола терен, со ножички, повреден!

Ако изигра слабо (не даде барем 3 гола со маестрални дриблинзи) вечер, примадоната не се замара. Ако изигра топ, Малме се босонога екипа. У недела ако изигра слабо, пак примадоната не се замара. Ако изигра топ, зошто не дал гол у 90та, од пола терен, со ножички, повреден!
Прати му го ова на Грујо ће те земе одма у парламенто за лева рака.

Па формата на роналдо е полоша од ситуацијата на мигрантите

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom