Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ја ви ја примадоната ваша, на Малме ке се истури

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Во минимум 3 ситуации беше потребен завршен пас од Иско за Роналдо да биди во мат позиција.
Модрич и карва му наместија од 31 15 беа негови

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Јебига, не сакаше да влезе.

Ептен слаба реализација. Точно дека Камени фати неколку опасни топки, ама повеќето беа ептен млаки и лесни за фаќање. Не би обвинувал ни еден поединец за промашеното, ни Бензема, ни Роналдо оти ваков меч нема шанси да повторат.

Али ме нервира тоа што строго преку центаршути напаѓаме кога сме во негатива, или нерешено. Плус па и со играч повеќе последните 15 минути. Во тим ги имаш Иско, Модриќ и Ковачиќ, ти строго идеш на центаршут, и тоа све па преку Марсело.

Али коа ќе го видиш па дриблингот на Иско, кој моментално е понекорисен и од селфи стик, можда и така е боље. Не можам да го сфатам, скроз ме нервира. Има потенцијал да биде нов Иниеста, али никако да го совлада тој последен пас, да добие сенс кога да престане со пимплање и да подаде. Денеска на крај на крило, каде што не му беше овозможено многу дриблање играше подобро. Али за десетка не е никако, јер таму со дриблање, ништо не правиш.

Долго време бевме први на табела. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Да ви ебам мртвите да ви ебам таман Барса не игра ништо и Меси им се повреди најдоа со Малага да киксаат и тоа дома. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Сега и наредната со Атлетико не тепаме секако и минус 5 бода уште во Октомври. Најс. :brlav:

Abe kakov ofsajd ovie dva cisti gola toj zad linija i ofsajdot ni ponistija seee da mu ebamm

1. Вакви ретардоси од судии не треба да им се даде да судат утакмица ни во Бурунди а не во Шпанија. ДВА чисти поништени гола последен пат видов на свтското во 2002 кога ја оштетија Италија.

2. Роналдо нема промашено волку шанси никогаш во кариерата.

3. Камени имаше една-две одлични одбрани, другите шутеви беа како прдеши така да и јас ке ги одбранев. Овој коментаторот на спорт клуб е пролив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom