Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Де Геа е топ 3 во светот така да нема што да им замерувам на управата.

Касиља го донесоа да биде замена, дека Навас не сака веќе да биде замена туку стартер. Е сега неправедно спрема човекот ептен, како и да е му посакувам добар тим, иста ситуација како Лопез.

Парите што ги фрлија нека му ја мислат управата, тие знаат најдобро (се надевам).

Абе дека се засиливме, се засиливме, нема дискусија. Но во овој момент не е неопходен неговиот трансфер.

Чисто за споредба лани Крос за 35 милиони чинам го зедоја од Баерн со 1 година преостанат договор наместо Алонсо. Сите сметавме дека Алонсо ќе продолжи како стартер ама летна на крај. Никој не се жалеше за тоа.

Мислам дека ситуацијата била нешто слично со тоа дека на Навас му е ветено стартна позиција откако ќе си иде Икер, меѓутоа Де Геа изрази желба да дојде во Реал така да Перез, знаејќи го дека е по маркетингшка вредност на играчот и популарност, не смееше да ја пропушти оваа зделка.

40М + Навас(такво инфо прочитав) во овој момент мислам дека не вреди.Навас може да добие шанса како прв голман и добро да си ја заврши работата.Де Геа да имаше уште 3 години договор во Јунајтед би рекол дека вреди трансферов.

Желба ми е Навас да искине у Премиер а Де Геа да се повреди у прво коло и Касиља да биде прв голман.

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
Пропаднал трансферот изгледа

Какви 40 бе, исто ко Бејл шо беше поскап од Роналдо жими куров, 20 + Навас е, 5 милиони плус или минус од тоа, одлична зделка за голман од негов калибар и пред се за ставање крај на сага која ќе прогонуваше уште една година.

40М + Навас(такво инфо прочитав) во овој момент мислам дека не вреди.Навас може да добие шанса како прв голман и добро да си ја заврши работата.Де Геа да имаше уште 3 години договор во Јунајтед би рекол дека вреди трансферов.
Тие 40 мил евра или 29м фунти за ДДГ се извадени од кеш 19мил фунти + Навас(кој е проценет на 10 мил фунти(?)), така да all together проценката е 40 милиони...ПР финти =))

Navas accepts. De Gea deal done!! €40m all-in.
-David Balague

The deal is yet to be completed but it will also involve a cash payment from the Spanish giants, taking the overall value to 40m euros (£29m).
BBC Sport

искрено мене не ми е гајле дали е 20-30 или 40..битно земаме еден од топ 3 голмани во светот, играчот што на Утд ги вадеше од длабоки гомна 2 сезони по ред,ако сега тие викаат дека трансферот е супер за нив-не е,и самите знаат дека ДеГеа им има лично донесено најмалку 20 бодови во сезона.

Само едино нефер е за Навас,друго се е супер.
али тоа е, во секоја војна мора да има жртви.

Satellite

Многу мила фаца има бе глејте го а и откога е во Мадрид максимално беше поврзан со тимот и изгледаше ко да е 10 години кај нас. Башка што и на фејсбук и инста секогаш објавувал hala madrid, grande equipo и такви работи, се гледа дека имаше желба да успее кај нас, али тоа е, ако ништо друго барем ми е мило што редовно ќе брани во Премиер.

Чекајте де, нека се официјализира прво, ако не пишат до 12, значи нема нишо :) Ич нејкам да се реализира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom